Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > טיפים> טיפים בנושא חגים ואירועים במסעדות
לחם בשר הרצליה

חגים ואירועים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

שף אדר קפלן מור עם טיפים חדשים בנושא חגים ואירועים במסעדות

בעולם עסקי המסעדנות והמזון, אנו מושפעים רבות מעונות השנה, מאירועים ומחגים, וחשוב להיערך לאירועים אלו מראש ובצורה מסודרת.

איך מתכננים עבודה בחגים ובמועדים?

• חשוב לדעת מראש את התכנון השנתי של החגים, של החופשים ושל השבתונים.

• רצוי להיערך כחודשיים מראש לחגים הדורשים תפריט או התייחסות מיוחדים עם הגוף שמנהל את יחסי הציבור של המסעדה.

• כדאי לברר מראש עם הרשות המקומית מתי חלים אצלה ימי אבל וצום ארציים.

• כדאי לתכנן לחודשיים מראש פיתוח מוצרים ומנות מיוחדות, ולהיערך בהתאם.

• צריך לברר מראש עם הצוות במסעדה חופשות מתוכננות, משמרות שיש לתגבר אותן וכו'.

• כדאי לפרסם מראש לקהל הלקוחות מבצעים, אירועים ייחודיים בעסק וסגירתו לצרכים אחרים.

• אם העסק כשר, יש לתת את הדעת על כך בחגים הדורשים מוצרים ייחודיים ולתאם זאת עם הספקים.

• חגים הם דרך נהדרת לרענן את התפריט ולהוסיף ספיישלים, זוהי הזדמנות לשנות מעט, לשפץ ולבצע שינויים בעסק.

• חשוב לעדכן את העובדים בכל שינוי שהעסק עובר, בין אם סגירה לצורך שיפוץ ובין אם מנות מיוחדות, משקאות או מוצרים חדשים.

• כדאי לערוך ישיבות צוות מסודרות לפני חגים לצורך חשיבה משותפת, סיעור מוחות, הרמת כוסית או סתם כוס קפה יחדיו, כך ניתן להתעדכן ולגבש את הצוות.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש