Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > טיפים> טיפים לניהול מסעדה

הגדרות תפקיד במסעדה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

טיפים חשובים לניהול מסעדה, בית קפה, פאב, בר, קונדיטוריה, קייטרינג או חנות למוצרי מזון. מובאים לכם מעכשיו ובכל שבוע, מפי מיטב המומחים. והשבוע – השפית אדר קפלן מור, המספקת שירותי ייעוץ קולינרי, על הגדרות תפקיד

בעסק של מזון, כמו בכל עסק אחר, ישנו מגוון תפקידים ובעלי תפקידים. מסעדה או בית קפה, בדומה לעסקים אחרים מחולקת לאגפים או למחלקות, יש דרגות של ניהול ויש היררכיה. ככל שבעל תפקיד יודע מה מקומו ומה הציפיות ממנו, כך העבודה תהיה נכונה יותר ויעילה יותר.

חשוב להקפיד:
בראיון עבודה - להסביר לעובד לאיזו מחלקה הוא נכנס, מי הממונה עליו ומי הצוות שהוא אחראי עליו במידה ויש כזה.
שעות עבודה - חשוב להגדיר את השעות והימים, את התנאים המתלווים למקום עבודה זה, במיוחד אם יש תנאים מיוחדים מעבר לאלו הקבועים בחוק.
עבודה עם אחרים - יש להסביר מהי הדינמיקה הפנימית של כל המחלקות זו עם זו ומהן שיטת העבודה במסעדה המסוימת.
תחומי אחריות - מה הם תחומי האחריות שברשותו של העובד החדש, ואילו תחומים אינם ברשותו.

כדאי: ב- floor, בבר, במטבח, בקונדיטוריה ובמקומות נוספים, להכניס נהלים הנוגעים לפתיחה, לסגירה ולהעברת משמרת, נהלי העבודה של אותה המחלקה, ספר מתכונים ורשימת ספקים.

כך תוכל המסעדה להתנהל ביעילות וללא אי-ודאויות מיותרות.

סופרה ראשון לציון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש