מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

בוחש בבקרים, טועם בלילות


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

איך פתאום קם אדם, ומחליט שהוא שוקולטייר ומתחיל ללכת?
רואי גרשון עזב את עולם היי טק לפני כשנה וחצי לטובת עולם השוקולד.
''הגעתי למסקנה שאני רוצה להפסיק עם הפלורסנטים ולמצוא משהו יצירתי יותר, שאוכל גם ליהנות ממנו וגם לגרום לאנשים אושר דרכו. את זה מצאתי בשוקולד''.

הבריחה אל השוקולד לא היתה ברורה לגרשון , היא היתה תוצאה של חיפוש עצמי: ''חיפשתי ודיברתי המון עם אנשים. רציתי למצוא משהו שהוא בעיקר כיף ואז להתפרנס ממנו. מצאתי קורס בנושא שוקולד ונמשכתי לזה מהדקה הראשונה. הייתי עובד בבית לילות, מפתח מתכונים. היום אני מייצר לבד ומוכר לבד . אני רוצה להישאר קטן ומאושר''. את רואי והפרלינים שלו תוכלו לפגוש ב''פסטיבל בלבן''- אירוע שיתקיים בתאריכים 23-25 למאי לכבוד חג השבועות בקניון אילון ברמת-גן

רואי, בן 33 חי ועובד ומייצר פרלינים אל תוך הלילה, בדירתו בעיר גבעתיים. בוחש בבקרים וטועם בשעות בין ערביים. הוא מתאר את עולם היי-טק כ''כלוב זהב'' בו שימש כתוכניתן ובהמשך הדרך כאיש שיווק ופיתוח עסקי בתחום הסלולר. מה שהוביל את רואי להתנתק מהיי-טק ולחפש משהו שיביא אושר היה העייפות מנסיעות, משרדים, פלורסנטים ומתח מתמיד.

אהבתו לשוקולד אבסולוטית כמעט, ''אני אוהב לפתוח את הבוקר עם פרלין שוקולד אספרסו ואוהב גם פרלין שוקולד בטעם בייליס לאחר ארוחה טובה
בעצם אני אוהב שוקולדים רבים שכן אני אדם מגוון שאוהב דברים שונים בעיתות שונים''. כדי ליצור את הפרלינים שלו הוא משתמש במגוון שוקולדים בסיסיים כמו ולרונה מצרפת וקליבו מבלגיה. את השוקולדים שלו ניתן לקנות בנקודות מכירה, פסטיבלים או דרך אתר האינטרנט שלו

לצד גרשון יציגו בפסטיבל בלבן:
גבינות: שי- גבינות צאן מחלבת הנוקד ומחלבת נחלים, שוקלד –צרפתי גיימס,
תבלינים וצמחי מרפא, שמן זית ומגוון זיתים-עץ השדה כולל תצוגה מרהיבה של בונסאי זית בני 42 שנה, ביתן יינות אשר יציג יטעים וימכור יינות של היקבים הישראלים הבאים : שאטו גולן, יינות כרמל, יקב צרעה ויקב יתיר,
הפינה הדרוזית של נגאח, עוגות של קונדיטוריית מתוקה, תותים עם קצפת, ליקרים, חלבה ,טחינה ותמרים,מאפים תורכיים, קייטרינג ספייס, סושי יחודי לשבועות עם גבינות. כמו כן באי הפסטיבל יוכלו להנות מהופעה חינם של להקת גאיה ביום שני בשעה 19:30.