Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> רביעיית לילה לבן: לוקאס, דיטה, דרוקרס, אינדירה
לחם בשר הרצליה

רביעיית לילה לבן


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

אירועי הלילה הלבן, שיצוינו השבוע, יכללו בין השאר תפריטים אטרקטיביים במחיר 78 ₪ לסועד, במגוון מסעדות הפזורות בין מתחמי העיר הלבנה של תל אביב. לקראת החגיגות, וסוף השבוע שאחריהן, הנה ארבע מסעדות בהן תוכלו לציין את הלילה הלבן

לוקאס
הבראסרי התל אביבי, הממוקם ברחוב מזא''ה, לא רחוק משדרות רוטשילד, מציעה בלילה הלבן ארוחה הכוללת מנה ראשונה, עיקרית, וקינוח או קוקטייל לסועד, התקפה החל מהשעה 15:00 ועד אחרון הלקוחות, בימים חמישי, שישי ושבת. למנה הראשונה, ניתן לבחור בין קרפצ'יו פילה בקר; הקינואה של לוקאס - סלרי, אגוזים קצוצים, נענע, כוסברה, בצל סגול, חמוציות, בתיבול שמן זית ולימון; או סלט קפרזה- מוצרלה, עגבניות טריות ופסטו. למנה העיקרית, ניתן לבחור לינגוויני עוף ופטריות, עם שמן זית ועשבי תיבול; חזה עוף בגריל ברוטב יין לבן, עגבניות לחות, זיתים וצלפים; המבורגר לוקאס, 250 גרם עם לחמניה, איולי, עגבנייה וחסה; או 250 גרם סינטה, מיושנת על הגריל. למנה אחרונה, ניתן לבחור בבוואריה של לוקאס, או בפונדנט שוקולד בלגי, המוגש חם בליווי רוטב אנגלז קוקוס וסורבה פירות אדומים. לחילופין, ניתן להתפנק עם קוקטייל עראקיטו, או קוקטייל מלון בוטיק.
לוקאס
מזא''ה 5, רובע לב העיר, תל אביב.
03-5252565

דיטה
בר מסעדה דיטה, המציע מסעדה בשרית גדולה בסגנון חמים וביתי, לצד בר קלאסי, ממוקם בלב שדרות רוטשילד בתל אביב, ומציע מספר מקומות ישיבה, באווירה שונה: מרפסת, חדר פרטי, גלריה, חלל פנימי ובר הנפרד משאר המסעדה. מראה המקום חמים ובעל תאורה עמומה. לכבוד אירועי לילה לבן, מציע המקום לפתוח את הערב בקוקטייל קיר רויאל, להמשיך למנה עיקרית לבחירה, ולסיים עם קינוח. במנות העיקריות: עוף סטרוגנוף - נתחי עוף ברוטב שמנת וחרדל דיז'ון, פטריות מלפפונים חמוצים וכרישה; סטייק פרגית במרינדה, בטטות, תפו''א ובצל על האש, מוגש על מצע של ירקות קלויים; פטוצ'יני ברוטב גבינות ופטריות שמפיניון; או קבבונים בתוספת תפו''א ובטטה על הגריל, חמוצים, טחינה ורוטב גמבות אדום. בקינוחים: קרם ברולה; אצבעות שוקולד בליווי גלידת וניל; או פנקוטת וניל ברוטב פירות יער ושוקולד לבן. ביום חמישי, יוגש התפריט החל מהשעה 12:00 ועד אחרון הלקוחות. בימים שישי ושבת, הוא יוגש 24 שעות ביממה.
דיטה
רוטשילד 45, פינת אחד העם 54, תל אביב.
03-5604222

דרוקר'ס
בדרוקררס, ביסטרו-בר ביתי, השוכן בליבה של תל אביב, מגישים תפריט צרפתי, פשוט וחסר יומרות, הבנוי על חומרי הגלם הטריים ביותר, אלכוהול במחירים אטרקטיביים ומחירים השווים לכל כיס. בלילה הלבן, יציעו במקום תפריט המורכב ממנה ראשונה ועיקרית לבחירה. קינוחים ניתן להזמין מהמגוון של המקום, בתוספת 11 ₪ לסועד. במנות הראשונות: קרפצ'יו פילה עם ארוגולה בטוויל פרמז'ן; קלמרי מטוגן על מצע עלי רוקט; הסלט של שבי - סלט חסה ברוטב ויניגרט וגבינת רוקפור; טארטר חציל עם טחינה ירוקה בשמן זית; סלט עצבני- עגבניות, פלפל ירוק חריף, שום, שמן זית ולימון. במנות העיקריות: פילה סלמון מוגש על מצע בייבי תרד מוקפץ בחמאה ולימון בתוספת פירה; שרימפס ביין חמאה ושום; פסטה לינגווייני עם ארוגולה ופרמז'ן; סטייק סינטה בליווי פירה ותרד מוקפץ; המבורגר 250 גרם, טחון יום יום, בליווי צ'יפס הבית. ביום חמישי ושבת, יוגש התפריט החל מהשעה 12:00 ועד אחת בלילה, וביום שישי – החל מהשעה 8:00 ועד אחרון הלקוחות.
דרוקר'ס
מונטיפיורי 17, תל אביב.
03-5663535

אינדירה
המסעדה ההודית מציעה ארוחה הכוללת מנה ראשונה, עיקרית וקינוח. במנות הראשונות, ניתן לבחור בין מרק; בטטה כופתא- כופתאות חמות של בטטה חמה מצופות ברוטב יוגורט קר; כנפי עוף פקורה (בטיגון עמוק) או טנדורי (על גחלים); או מון דאל פאקורי - כדורי ירקות מצופים בקמח עדשים שומשום. במנות העיקריות, ניתן לבחור בין צ'יקן גואה - פילה עוף צלוי ומעושן בנוסח דרום הודו, מבושל בחלב קוקוס ותבלינים; רסמי - שיפודי פילה עוף, מושרים 24 שעות בקרם ירקות, וצלויים בתנור גחלים; טיקה מסאלה - נתחי חזה עוף צלויים ומעושנים בטנדור, ומבושלים ברוטב עגבניות ותבלינים מסורתיים; או קדירת טלה ואורז בסמטי, המבושלת 12 שעות בתנור גחלים עם פירות יבשים, צנובר, קשיו וקינמון (בתוספת 15 ₪(. כל המנות העיקריות מוגשות בליווי נאן ולחם שום הודי, אורז בסמטי וזעפרן, וקדירת תפו''א קטמנדו - קוביות תפו''א ובטטה מוקפצות בנוסח הודי-נפאלי. לקינוח, ניתן לבחור בגלידת צ'אי הודית, או בפרפה חלבה. הארוחה תקפה בימים חמישי, שישי ושבת, החל מ-12:00 ועד אחרון הלקוחות.
אינדירה
שאול המלך 4, לונדון מיניסטור, תל אביב.
03-6954437

לחם בשר הרצליה אירועים חדש