מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> רביעייה אלכוהולית: מנקיז, בית היין, האקדמיה לבשר ויין, פרויד

רביעייה אלכוהולית


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

אלכוהול משובח ניתן למצוא בברים, פאבים, מועדונים ומסעדות גורמה. זה יכול להיות יין בוטיק משובח, ויסקי מיושן, קוניאק או ברנדי איכותיים, ועוד. הנה ארבעה מקומות השמים דגש על נושא האלכוהול, אבל מנקודות מבט שונות

מנקיז
הבר האילתי הוותיק הפך לאתר חובה כמעט למבקרים באילת. הוא ממוקם בטיילת הרויאל ביץ', שולחנותיו גולשים למדרכה ואל החוף, המוזיקה שהוא משמיע נשמעת למרחוק, ואי אפשר להתעלם מהאווירה השמחה שבמקום. המנקיז מציע תפריט אלכוהול עשיר, הכולל בין השאר ג'וני ווקר ירוק, שיבס ריגל 12 שנה, ג'וני ווקר זהב 18 שנה, ג'נטלמן ג'ק, רמי מרטן X.O, הנסי X.O, מבחר של בירות מהחבית או מבקבוק ומגוון של קוקטיילים; ובכל יום, מהשעה 21:00 ועד 22:00, יש שעה מתוקה על כל המשקאות תוצרת הארץ. גם תפריט המזון כולל מנות משמחות, ובהן סנדוויץ' שלושת הקופים (חזה עוף צלוי מוגש בתוך ג'בטה חמה וטרייה עם חצילים קלויים, עגבניות, מלפפון חמוץ, ומיונז שום) וכנפי עוף ברוטב ברביקיו – המלצת הבית. הבר מציע בכל ימות השבוע מוזיקה טובה, ריקודים, הופעות חיות ואווירה מחשמלת, עם קהל בן בלי גיל, בו כולם משתוללים, כולם שותים, כולם חברים.
מנקיז
טיילת הרויאל ביץ', אילת.
08-6368888

בית היין
בית היין ביהוד מציע אירוח מהנה, המשלב ארוחת ערב בשרית עם הופעות של מיטב אמני הבית, בשירי ארץ ישראל מכל הזמנים וכל הסגנונות, שירה בציבור ושירה לריקודים. בית היין פתוח בכל ימות השבוע (למעט שישי), ומבטיח ללקוחותיו שירות ביתי, חם, אוהב ואכפתי, עם יין חופשי ואווירה משוחררת. הישיבה היא סביב שולחנות עץ, באווירה כפרית, כאשר קיימים 300 מקומות במקום. את ארוחת הערב ניתן לקבל בהזמנה לפי בחירה מהתפריט, או כתפריט FIX קבוע מראש, הכולל בין השאר חומוס טחינה, פסטה פרימוורה, גונדולת חציל במילוי טחינה ירוקה וסלטים; סיגרים, פסטלים וכדורי פלאפל; כנפיים בשום ודבש, סטייק פרגית על האש, קבב בית היין על האש, ועוד. היין במקום, מיינות ברקן או סגל, נשפך כמים, באופן חופשי, כל הערב. בבית היין ניתן לקיים גם אירועים לחברות, אם כערב סגור או בהשתלבות בערב פתוח לקהל הרחב.
בית היין
אלטלף 9, אזור התעשייה, יהוד.
03-5360731

האקדמיה לבשר ויין
האקדמיה לבשר ויין מהווה בית תרבות, המאגד תחת קורת גג אחת את תרבות השירה, תרבות הבישול ותרבות היין. האקדמיה מנוהלת על ידי המשורר חיליק רוזמן, מעוטרת בפסנתר רוסי ישן, ואת קירותיה מקיפים 1,500 בקבוקי יין, וספרי שירה רבים. לאקדמיה בר יין מפואר המכיל בקבוקי ויסקי, ברנדי, קוניאק, וודקה, ג'ין, רום ומשקאות אותם יכולים האורחים לרכוש במקום, ביניהם: קלו דה גת, תשבי אסטייט, ברינג'ר, שאטו סנט מישל, אמפורה, ססלוב, מאסי פסו דובלה, מרידיאן, יתיר, ריוחה גראן פאודו, כרם הר ברכה, ברבדו ואחרים. תבשילי הבית המגוונים מבוססים על תרבויות בישול שונות, עם בשרים מיושנים בקפידה, ובהתאם לפלורליזם התרבותי ניתן למצוא בין המנות: מוסקה במילוי בשר טלה, גפילטע פיש, כבד קצוץ, רגל קרושה, רטבי ציזיקי, רטבי פלפל, סחוג תוצרת בית, חזרת, בלינצ'ס, מנעמי בשר, דגים, פירות ים ומנות נוספות. המקום מציע גם מבצעים שונים על יינות בוטיק ייחודיים.
האקדמיה לבשר ויין
דוד שמעוני 40, חדרה.
04-6248566

פרויד
פרויד – בשר & בר, הינה מסעדת שף חיפאית, המציעה מנות גורמה במחירים נוחים, המוגשות לצד מבחר יינות נרחב. צורת הבילוי שמציעה המסעדה מתאימה לכולם: הריהוט מהודר אך נוח, מוזיקת רקע נעימה בווליום מדויק מתנגנת ברקע, והבר מציע אפשרויות ישיבה לצעירים. חובבי האלכוהול יתלהבו מהמבחר הגדול והאיכותי, הכולל מגוון של ויסקי (אירי, קנדי, אמריקאי וסקוטי), אפרטיף ודג'סטיף, וודקה, ליקרים, רום, טקילה, ג'ין, קוניאק וברנדי איכותיים (כולל הנסי X.O, קורבסייה X.O ורמי מרטן (X.O, ומגוון עצום של יינות מרחבי העולם ומיקבי בוטיק בארץ, בהם מיקב אלכסנדר. התפריט כולל אוכל שהוא פשוט אוכל טוב. ההורים ישמחו למצוא בתפריט מנות ילדים שקטנטנים אוהבים, ובמנות לגדולים ניתן למצוא: ספריבס טלה, סטייק אנטרקוט, חזה עוף בגריל במרינדה, כבדי עוף צלויים, המבורגרים מסוגים שונים, צ'ילי קון קרנה, ועוד. ניתן לעורך במסעדה אירועים לעד 80 איש.
פרויד
פלימן 8, חיפה.
04-8550102