Skip Navigation Linksראשי > שף בשקט > שף בשקט> שף בשקט עם טימורז גבוניה ממסעדת דדה

שף בשקט עם טימורז גבוניה מדדה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

טימורז גבוניה, השף והבעלים של מסעדת דדה, מסעדה גרוזינית ביתית בגבעתיים, מספר איך היה עוזר לסבתא במטבח בתור ילד, מה הוא הכי אוהב לאכול, למה אנשים נותנים לו השראה ומה חשוב לו במסעדה אפילו יותר מהאוכל

טימורז גבוניה, השף והבעלים של מסעדת דדה, מסעדה גרוזינית ביתית בגבעתיים, מספר איך היה עוזר לסבתא במטבח בתור ילד, מה הוא הכי אוהב לאכול, למה אנשים נותנים לו השראה ומה חשוב לו במסעדה אפילו יותר מהאוכל


שם: טימורז גבוניה.

מקום מגורים: רמת גן.

מסעדה: דדה (פירוש השם: אמא בגרוזינית).

לימודים: מסבתא, מאמא, מהשכנות.

סגנון בישול: גרוזיני ביתי.

עבודות קודמות: היה לי לפני כן בית קפה ברמת חייל.

זיכרון ראשון שקשור באוכל: כבר מילדות, בגרוזיה, הייתי עוזר לסבתא במטבח. טוחן תירס, חולב את הפרה....

אם לא הייתי שף הייתי: אופה.

מנה אהובה: אוכל פשוט, ירקות, כוסברה, בצל ירוק, לחמניות תירס עם גבינה. האוכל הכי פשוט והכי טעים.

חומרי גלם אהובים: לא אכפת לי. אני יכול לבוא להרכיב ארוחה, להסתכל על מה שיש סביבי, ולדעת איזה טעם אני רוצה שיצא מזה. כל מה שבא מהטבע – טוב בעיני.

לעולם לא אבשל: פירות ים.

מנת דגל: חרצ'יו – מרק עגל עם אורז ואגוזים, חצ'פורי - סירת בצק עם 5 סוגי גבינות וביצת עין

מסעדה מוערכת / אהובה: סושי בר בתל אביב.

השראה: אנשים. אני אוהב לדבר עם אנשים. אוכל זה לא הכל, הכי חשוב לי זה להכיר את התרבות שלנו לאנשים.

חלום: שיהיה שלום בכל העולם. שהילדים שלי, אלכסנדר ומישל, יגדלו בריאים ומצליחים.

דדה
כצנלסון 113, גבעתיים
03-6700412, 050-5636845