מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עד העונג הבא


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

דווקא בגלל שחם נורא והכי מתבקש זה להסתגר במזגן, שוקולד איכותי הוא הליווי הקולינרי האולטימטיבי

לאונידס
המנטרה המתוקה של רשת לאונידס הלאומית היא טריות, רוחב לב ומורשת. זה עובד היטב מאז 1913 ועושה רושם שהמניות של השוקולד הזה רק עולות. הסגנון הבלגי בשוקולד,הוא זה שעוטף את החיך בהבלח ביס במתיקות גן עדן, וגם אנחנו בלבאנט, הרחק מבלגיה הקרירה והמאופקת, נשבינו בקסם.
לרשת יש בישראל שלושה סניפים, בתל אביב, בירושלים וברמת השרון, וכולם מתפקדים כחנות שוקולדים איכותית שבה אפשר להרכיב את המתנה הכי אלגנטית וחושנית וכבר-שוקולד שבו אפשר פשוט להתמסר להנאות החושים.
לאונידס
רחוב אבן גבירול 74 תל-אביב
טל': 03-6093363

לאונידס
רחוב סוקולוב 83
רמת-השרון
טל': 03-5400646

לאונידס
רחוב יפו 33 ירושלים
טל': 02-6223262

דסקלידיס
עוד מקום בו אפשר למצוא שוקולד בלגי ברמה בינלאומית ובאיכות חסרת פשרות הם שני סניפי דסקלידס. כידוע, גם דסקלידס היא עולה מבלגיה וליתר דיוק מהעיר גנט שבבלגיה והפרלינים הידועים שלה מבוקשים בקרב אניני טעם סביב הגלובוס. מבט חטוף עליהם מבהיר שמדובר בעבודת אמנות אמיתית ולא דרוש יותר מביס מקרי באחד מעשרות המינים כדי להפוך אתכם למכורים.
דסקלידיס
אבן גבירול 40, תל אביב
טלפון: 03-6968035

דסקלידיס
הסדנאות 10, הרצליה פיתוח
טלפון: 09-9519030

שוקולדה
הרומן של יעל מילשטיין עם שוקולד התחיל עוד בילדותה, כשסבתה פרידה היתה מכינה לה ממרחי שוקולד ביתיים ומפנקת אותה בממתקי שוקולד שלמדה להכין בבית הוריה ברוסיה. מאז, ריח משכר של שוקולד נמס בשמנת הוא פס הקול של חייה, והתחנות הבאות – לימודי שוקולטייה בארץ ובחו''ל – היו מתבקשות. סדנת השוקולד של מילשטיין, הנקראת ''שוקולדה'', מייצרת מייצרת שוקולדים שמשלבים בין טעמים אירופאים קלאסיים למרקמים וטעמים יצירתיים וייחודיים שהוגה מילשטיין עצמה. גם אלה וגם אלה מבטיחים אושר גדול.
שוקולדה
רח' המלאכה 4, ביתן 26, פארק אפק, ראש העין
טלפון: 03-9102962