האגדה מספרת כי בכיכר חבויה ושקטה, בסמטאות לב העיר תל אביב, שוכנת לה מסעדה קסומה העונה לשם סקוטי ופאץ. זקני העיר מספרים (למי ששואל אותם)כי האווירה הביתית, הכנסת האורחים והשמחה השורה במקום הינם סגולה לחיים ארוכים ומאושרים. היות שנשאלו, ממשיכים הם ומפליגים בדיבור אודות מנות הבשר, הדגים והאלטרנטיבות הצמחוניות\טבעוניות המוגשות במקום. הם מרעיפים שבחים אינספור על הקינוחים אותם מכינים מידי יום בקונדיטוריית המסעדה ונזכרים בערגה בטעמם. אבל למען האמת, עזבו אתכם מסיפורים ואגדות ופשוט באו לאכול וליהנות
גלידריה- פיצריה סקנדל בנמל תל אביב מציעה שילוב מנצח בין גלידה איטלקית ופיצה פריכה, פיצות למנה העיקרית וגלידות לקינוח. בגלידריה-פיצריה תהנו מגלידות יוגורט 4% שומן בטעמי פטל,תות, בננה, טירמיסו וחמאת בוטנים. בשעות הלילה תהנוגם מגלידות בטעמי ויסקי ופיג'לינג.
בר מסעדה ים תיכוני הממוקם ביפו ומציע מנות טריות, צבעוניות ועשירות.
המסעדה ממוקמת במבנה עתיק, בה ניתן להנות מהאווירה התל אביבית בשילוב הנופים המרשימים של נמל יפו העתיק והים התיכון. תפריט המסעדה מבוסס על המטבח של דרום איטליה, צבעוני ורענן, בעל השפעות ים-תיכוניות.
מסעדה איטלקית בתל אביב המציעה תפריט מגוון לצהריים, לערב, שתיה וקינוחים. בין המנות ניתן למצוא פסטות, פיצות, דגים ועוד.
בפיצה עגבניה איכות וטריות היא מילת המפתח: הבצק הטרי והפריך, דק כמובן, עשוי מתערובת הקמחים הייחודית של הרשת, גבינת המוצרלה היא האיכותית ביותר (100% חלב) ורוטב העגבניות הטעים במיוחד. שמן הזית ממנו עשויים בצק הפיצה והרוטב, נמסק במיוחד עבור הרשת– כל אלה מתאחדים לכדי פיצה איכותית וטעימה הנאפית בתנורי האבן לעיני הלקוח.
בית קפה טבעוני עשיר במאכלים קלים לעיכול, זאת מעצם היותם טבעונים. , מציע תחליפי חלב, מנות מזינות ומשביעות.