הדסון מציעה מטבח בינלאומי, המשלב תפריט בשרים ייחודי, שמסורת הטיפול בבשר ניכרת בו. התהליך מתחיל בבחירת פרות מבכירות שבשרן דומיננטי ומשוייש, יישון בתנאים אופטימאליים, ופרופורציית חיתוך וצלייה בשיטות ייחודיות. כל זה בנוסף לתפריט מגוון ויצירתי בו כל אחד יכול למצוא את מה שהוא אוהב. ההתמחות שלנו בבשרים חסרת פשרות, נתחי הבשר שלנו מבקר "ישראלי" מובחר. הנתחים מטופלים על ידי הקצב שלנו ומיושנים לדרגת יישון אופטימאלית. היישון נעשה בשיטת יישון יבש ."Dry Aging" קצב התיישנות הנתחים אינו אחיד ולכן מידי יום מוצעים רק הבשרים שהגיעו לדרגת היישון המתאימה. בהתראה מראש ניתן להזמין נתחים מיוחדים. למסעדה חלל גדול וחלוקה לאזור לאונג' ואזור ישיבה מרכזי. תוכלו למצוא פינות אינטימיות על הספות או לבחור בשולחנות שבחלל המרווח. חווייה שונה תתקבל בישיבה בחצר (בקיץ) לצד בריכות המים שבכיכר המרכזית.
מסעדת אוכל ביתי מוכן. התפריט משתנה מידי יום.
מנות ביסטרו לצד מגוון אלכוהול עשיר.
מסעדת דים סאם אותנטית.
בר קולינרי בכיכר דיזנגוף שבתל אביב. מציע מגוון עשיר של רום, קוקטיילים ותפריט של השף דור אבן.
מסעדת הזקן והים הינה מסעדת דגים, פירות ים ובשרים יפואית מפורסמת, הממוקמת על גבעה קטנה ומשקיפה לנוף הים התיכון. הדגים המוגשים הינם דגים טריים. בנוסף, ידועים בטיבם הסלטים הנעשים במסעדה.
החלוצים 3 הוא בית יין ואוכל הממוקם בשוק לוינסקי בתל אביב.
בכל סניפי הטאבון והמנגל עומד צוות ותיק ומיומן אשר נותן את מירב תשומת הלב להכנת הבשר ולשירות הלקוחות. בכל סניפי הטאבון והמנגל ניתן לערוך אירועים, כאשר בקניון רננים ניתן לסגור את המקום לאירועים עד 150 איש ובסניף גבעת שמואל החדש עד 120 איש.