מאפייה שהוקמה בשנת 2004 ע"י דני שאול וענת דלל, דור שלישי לאופים. הניסיון, שנות הידע הרבות ושילוב תהליכים מסורתיים ושיטות אפייה חדשניות הובילו למגוון מרהיב של סוגי מאפים, לחמים בטעמים, מאפי בריאות, מאפים מקמח מלא, עוגות, עוגיות ועוד.
מקום פסטורלי במושב כוכב מיכאל. ניתן לערוך סדנאות אפיה, בישול פסטה. מתאים להרצאות ופעילות חברתית/משפחתית.
בית קפה חלבי קר כשר בפארק המדע, בניין רורברג. סנדוויצ'ים וסלטים טריים המוכנים ממיטב חומרי הגלם מידי יום. רטבים מיוחדים ממתכוני הבית ומיץ טבעי.
מסעדה טבעונית כשרה בכפר סבא עם מאכלים ביתיים, תבשילים, תוספות, אוכל הודי ועוד.
בית של חומוס הוא מקום חדש ומעוצב, אסתטי ונקי, עם שולחנות ישיבה ואוירה ביתית. החומוס נטחן ומוכן במקום לאורך כל היום, תוך הקפדה יתרה על שימוש במרכיבים טבעיים, טריים וללא חומר משמר
חומוסיה ביגאל אלון שבתל אביב. במקום ניתן להנות מחומוס איכותי, פול ועוד.
חנות בשר עם שפע נתחים עסיסיים: פילה בקר, אסאדו, צלעות טלה, עגל, נתחי עוף, אנטריקוט ועוד. הבשר של ניר מפעילה גם שירות קייטרינג בשרי ייחודי לאירועי יוקרה, הכולל חגיגה קולינרית של בשרים, יינות מובחרים וסלטי גורמה.
דוכן גלידה שלא תפסיקו ללקק את האצבעות