בית קפה שכונתי באווירה ביתית המציע ארוחות בוקר מפנקות, סלטים, פסטות, טוסטים, כריכים, קפה מאפה ועוד.
דל בורגו- בית קפה, בראסרי ובייקרי מקום לנוח, לשמוע מוזיקה טובה ולקבל חוויה גסטרונומית שלא הכרתם. להיפגש עם חברים טובים ועוד.
מאפה ה"הוט פופ" מבוסס על מתכון בצק שפותח במיוחד עבור הרשת. תוכלו להרכיב מגוון מנות מלוחות ומתוקות.
אנחנו מגדלים מגוון ירקות עונתיים לא מרוססים ונותנים הזדמנות לקהל הרחב להגיע לקטיף עצמאי של הירקות. בנוסף אנו מקיימים סדנאות בישול ואפייה לשימוש במזון הנפלא שאנחנו מגדלים
המעדניה והמסעדה של גולדשטיין מתמחה באוכל מוכן לאירוח המושלם והטעים ביותר. אוכל מוכן במעדניה מתחיל באוכל היהודי ומסתיים איפה שהו בקצה השני של כדור הארץ. הדיאלוג בין מאכלי המטבח היהודי ואוכל שף ייחודי ויצירתי חוגגים במעדניה יום יום: סלטים מקטניות ודגנים, אוכל טבעוני מרתק, בשרים מעושנים וצלויים, תבשילי קדרה רבים, ירקות באופני הכנה מגוונים, ממולאים ייחודיים, מנות שילדים אוהבים,מרקים קינוחים עוד ועוד .
דוכן בצפת המגיש לחוח ממלוא בגבינות, ירקות ועוד.
מכולת-מעדניה בתל אביב כשרה בה ניתן למצוא משקאות חריפים, גבינות, מוצרים אורגנים, תחליפי בשר, מוצרים טבעונים ועוד
בשנת 1999 נולד אצל ליאור וטל שניר הרעיון של יצור ושיווק קישים ייחודיים בעבודת יד ואשר מתאפיינים בשילובים ובטעמים מיוחדים. במהלך השנים גדל מגוון המוצרים ונוספו מנות מיוחדות - טרינים, מטבלי גבינה, ממרחים ולזניות.
באמצע הדרך לאילת יש מקום שנחשב לפנינת הדרום. השקט, הפסטורליות וריח המדבר רק מגביר את הרצון בלעצור בצד אצל השמורה 215. השמורה 215 הוא מקום שליו שאפשר לעצור ולהנות מקפה משובח וממאכלים עממים כמו שקשוקה ושניצל.
מוזמנים להתרשם מתפריט חלבי עשיר ומפנק של קישים ופשטידות, גבינות ריחניות, מאפים טריים מתוקים ומלוחים,פסטות, ירקות, פירות, סלטים מפתיעים, מטבלים ממרחים וקינוחים מושחתים.
בוופל פקטורי תמצאו תפריט חלבי עשיר הכולל בתוכו שבעה סוגים שונים של פסטות, ניוקי, רביולי, פסטו טרי תוצרת הבית ועוד שפע של מנות מן המטבח האיטלקי כאשר מנת הדגל של הבית הינה הוופל הבלגי. המקום מעוצב בסגנון דיינר אמריקאי ובו מקומות ישיבה אינטימיים המעניקים שפע של פרטיות.
וניה ביסטרו מציעה תפריט אוכל שמבוסס על תוצרת מקומית ושואב השראה מהביסטרו הקלאסי-ים תיכוני.
בחווה גדל עדר עיזים אורגני, ומשמעות הדבר היא שהעיזים רועות כל השנה במרעה טבעי. מהחלב של העיזים הללו מייצרים במקום יוגורט עיזים ומבחר גבינות. כמו כן מגישים כאן ארוחת בוקר, ניתן לערוך סיור בדיר העיזים ויש אפשרות לערוך פיקניק בשטח החווה עם המוצרים שנמכרים בחנות שצמודה לדיר.
רוב הסיכויים שאתם מכירים את הגבינות המשובחות של חוות קורנמל, ממעדניות רבות ברחבי הארץ. אבל התוצרת של חוות הבודדים הזו, דרומית לצומת טללים, אינה מסתכמת רק בגבינות. ענת ודניאל קורנמל, שעלו לקרקע ב,1997- פתחו פה גם מסעדה קטנה ונעימה, שתפריטה מבוסס על גבינות העיזים.
מחלבת צאן שמתמחה בייצור גבינות. במקום ניתן להזמין פלטת גבינות שמוגשות עם לחם ויין או ארוחת בוקר מפנקת.
במסעדה חנן הגבן מייצר גבינות בוטיק מחלב עיזים, בקר וכבשים בשיטות מסורתיות. במגבנה הגבינות מיוצרות ללא חומרים משמרים, מייצבים, תוספות טעם ואבקות חלב. החלב נחלב מידי יום ברפת ודיר עם פיקוח צמוד. טריות החלב והטאץ' האישי מבטיחים טעם ואיכות לגבינות השונות.
חצ'פוריה בעפולה עם מאפיים טריים מידי בוקר במגוון מילויים. מעבר לחצ'פורי ניתן למצוא מבחר עוגות.
מעדנייה כפרית הממוקמת ביודפת. במעדנייה ניתן למצוא גבינות, נקניקים, כריכים, ממרחים, ריבות ועוד. בחנות צמודה ניתן לבחור יין המתאים ביותר לארוחה שלכם