במטעים תפריט חלבי כשר, בדגש על איכות וטריות חומרי הגלם, תוך חיבור לסביבה לאדמה ולשורשים, נגיעות של בריאות ושילוב גידולים אורגניים. בתפריט מנות פתיחה, סלטים, כריכים, ארוחות בוקר, פסטות וקינוחים. לצד המסעדה אולמות בהם ניתן לקיים ישיבות, סדנאות, מפגשים עסקיים, אירועי עובדים
מסעדת סול קיצ'ן היא מסעדת שף חדשה בניצוחו של גיא בן אשר (גאיה ביסטרו בנימיני לשעבר), אשר מציגה בפני הסועד קונספט קהילתי בו 20% מרווחי המסעדה מועברים מדי חודש לעמותות לפי בחירת הלקוחות.