מסעדת סבסטיאן הינה בראסרי ותיק וידוע הממוקם בהרצליה פיתוח. התפריט של סבסטיאן עשיר מאוד ומשלב מגוון סגנונות והשפעות קולינריות שהותאמו לחיך הישראלי ומציע שלל מנות בשריות, מאכלי ים ודגים, לצד פסטות וסלטים. בבוקר מוגשות מגוון ארוחות בוקר דשנות, בצהריים נהנים אנשי עסקים ולקוחות פרטיים מתפריט צהריים עשיר, ואילו בערב מתקיימות בסבסטיאן פגישות עסקיות רבות שנערכות באווירה נינוחה שלצידם מתארחים בה לקוחות שבאים לחגוג שימחה משפחתית, ליהנות מתפריט הערב ומהאלכוהול.
במבנה ארכיטקטוני עתיק ומרתק ביופיו, בין קשתות, חלונות ענק וחללים נושמים, משלבת מרי אבו ג’אבר אוכל ערבי אותנטי בנגיעות מקוריות מהמטבח העולמי. במסעדה- גלריה- “סודפה”- השעון עוצר מלכת והאורחים נהנים ממיזוג תרבויות, מאוכל טוב ומאמנות מקומית באווירה אגדית של המאה ה-19.
במיקום אינטימי וחמים, לא רחוק משוק הפשפשים ממוקם "סולה", בר יין איטלקי יפהפה.
מסעדת SALT משלבת חוויה קולינרית, אוירה קלילה וצעירה, ומלווה בליין מוזיקלי מוקפד. המסעדה מציעה מגוון של ארוחות בוקר מפנקות, תפריט עסקיות, ותפריט ערב המלווה בתפריט יין רחב וקוקטיילים יצירתיים. המסעדה מעוצבת באלמנטים ים תיכוניים ומשקיפה על נוף ים מרהיב.
מסעדת הסוקו היא סושי בר יפני הממוקם בהוד השרון. בסוקו סושי טרי ומשובח, ניתן גם לקחת טייק אווי ולהזמין משלוח.
מקום אוכל שמוגדר כ"בר קולינרי" בקומה העשירית בבניין משרדים.
את "סושימאניה" פתחו בקיץ 2007 בני הזוג יואל ופולה, רופאים צרפתיים שעשו עלייה לארצנו, ממש בצמוד למסעדת "לה טרטוריה" שלהם. האווירה ב"סושימאניה" אינטימית ולה עיצוב מושקע ביותר. בימים נעימים אפשר גם ליהנות מישיבה נינוחה במרפסת של המקום. הקהל הנמשך אל המסעדה, שומרי מסורת ואנגלו-סאקסים, זוכה לאירוח חם ולבבי ולחוויה קולינרית.
סושי מלחה הינה סושיה ירושלמית המציעה אוכל יפני, מגוון סוגי סושי כשרים, מרקים, מנות תאילנדיות מוקפצות והרבה אחרות. בתפריט של סושי מלחה תמצאו גם קומבינציות סושי מיוחדות, מעשה ידי השף, המוגשות בסירת עץ גדולה ומעוצבת, רולים של סושי, סושי סנדוויץ' ואפילו אדממה – אבל רק בשביל הנשנוש.