במתחם האירועים והכנסים של "מול הפארק" ברעננה נפתחה בקיץ 2011 מסעדה חדשה איכותית וכשרה למהדרין, "ביסטרו בר 267" שמה. המסעדה מעוצבת ומרווחת, ומתאימה במיוחד לקיום אירועים מוצלחים. במתחם המסעדה שני חדרי V.I.P מאובזרים, ההולמים עריכת כנסים, ישיבות עסקים ואירועים משפחתיים כמו יום הולדת, יום נישואין, בר ובת מצווה. תפריט המסעדה כולל: פוקאצ'ות טריות וטעימות הישר מהטאבון, מנות ראשונות מגוונות (כמו: פטה כבד עם ריבת בצל וצנימים או קרפצ'יו סינטה עם רוקט בליווי לימון ושמן זית), דגים טריים (כדוגמת: אמנון, בורי, דניס ועוד), המבורגרים איכותיים (ביניהם: המבורגר אנגוס), קבב טלה איכותי תוצרת הבית, והעיקר – נתחי עגל מובחרים, מיושנים ומצוינים, שטופלו כהלכה (כמו אנטריקוט אנגוס משובח) ועוד ועוד. בשעות היום מוגשות במקום ארוחות עסקיות משתלמות. לנוחות אורחי המקום – חנייה חופשית.
מסעדת מלון רוטשילד מציעה ללקוחותיה תפריט גורמה. המסעדה פתוחה גם לארוחות בוקר עם תפריט יוצא דופן ועשיר לנוף התל אביבי. המסעדה מגישה תפריט צהריים/ערב מלא החל מהשעה 12 בצהריים
מטבח שף מקומי, עונתי ומודרני באווירה משוחררת ושמחה. בעזרת שילוב של טכניקות בישול קלאסיות עם חומרי גלם מקומיים, השף קויפמן (בן הקיבוץ) מביא איתו לאזור הדרום ניחוח תל-אביבי.
מסעדה משפחתית כפרית במושב יערה, המציע בשרים איכותיים ביותר, וכמו כן מגוון סלטים. ניתן לערוך במקום אירועים.
גריל בשרים ובו מבחר בשרים טריים בפיתה, באגט או בצלחת.
מסעדת 'בית גני' מציעה אווירה חמימה, כפרית ורומנטית במיוחד. המסעדה משופעת בעץ מלא וטבעי בעבודת יד. מסעדת בית גני מוקפת חלונות פנוראמיים מהם ניבט הנוף המרהיב של הרי הגליל ומפרץ חיפה. בתפריט העשיר של בית גני תמצאו ארוחות צמחוניות, ארוחות דגים מפנקות, וארוחות רומנטיות הכוללות יין משובח. ניתן לארח במקום עד 30 סועדים בהזמנה מראש וכן לערוך בה אירועים פרטיים או עסקיים. המסעדה הינה חלק ממתחם 'אביב בבקתה' הכולל צימר איכותי במיוחד וחדר ספא לקבלת טיפולים מפנקים ומקצועיים. השילוב ביניהם מתאים לזוגות המחפשים רומנטיקה ופינוק מושלם. ניתן לשלב חבילה הכוללת ארוחה זוגית וטיפול ספא זוגי מפנק.
בית האוכל הבוכרי באשקלון מאפשר ללקוחות להתענג על אוכל בוכרי אמיתי. “בית האוכל הבוכרי” באשקלון היא מסעדת גורמה, אשר משרה אווירה בוכרית מושלמת. המסעדה מגישה כמנות ראשונות סמסא, מאנטו, חנום, מרק לגמאן, שורפה, כופתאות, חארצו. וכמובן מנת ה-פילאף –מנת הדגל של המטבח הבוכרי! בתפריט ניתן למצוא גם מגוון מנות בשריות. ניתן לקיים אירועים במקום.
מקום חדש שנפתח היום להרצה ויתמקד באוכל מהיר שיוגש בפיתה מיוחדת שפיתח השף אבי לוי מבצק חלה או בגרסת סינייה, במחבת.
מול נופו הקסום של הכנרת, רמת הגולן ומצוקי ארבל, במושב אותנטי בשם "אליפלט" הממוקם מדרום לראש פינה, בין עצי הפרי מחכה לכם השף כפיר אוזן לאירוח בביתו. מסעדת בית השף הינו מסעדה כשרה ומיוחדת המתמחה בבשרים ויין.