המסעדה הערבית החיפאית מתרחבת עם סניף נוסף בקריית טבעון. במסעדה תוכלו למצוא מגון בשרים, פיתות מהטאבון וחומוס משובח.
מסעדת טאנטי באצ'י בקרית טבעון מציעה פיצות איטלקיות הנאפות בתנור אבן, פסטות בעבודת יד, בשרים איכותיים ומגוון מאכלים איטלקיים אמיתיים המבוססים על חומרי גלם אותנטיים המיובאים מאיטליה.
במושב עזריאל בשרון פעמים בשבוע בימי שלישי וחמישי בחצר של TASTE FROM THE WEST - חוויה קרניבורית הכוללת מבחר של נתחים מן המעשנה הנפרסים במקום ומוגשים לצלחת שלכם. כל זה קורה בחצר ביתם של מלי ושחר, הראשונים והוותיקים בארץ המארחים בביתם ארוחות בשרים מעושנים כבר כמעט עשור מוזמנים לתפוס מקום..
מסעדת מונתנה הממוקמת בטמרה מתמחה באוכל מהמטבח האיטלקי, המטבח האסייאתי והמטבח המזרחי.
מסעדת דגים ובשר בניהולו של אשרף ג'רחי
מפגש הכפר הינה מסעדה מזרחית בה תהנו משיפודי פרגית, קבב, לבבות וכדומה. כמו כן, חומוס עבודת יד, פלאפל וסלטים צבעוניים.
השף טל גזית פתח מסעדה אינטימית הממוקמת בעמק יזרעאל. מסעדה עם מנות מגוונות. מטרתו להפתיע את הלוקות שיביאו למסעדה. המסעדה תהיה פתוחה בסופי שבוע.
**סניף נוסף!!! אעבלין** כניסה ראשית לכפר אעבלין, אעבלין. 053-9373539
קולט הינה מסעדת שף צרפתית בקיבוץ מרחביה. התפריט בנוי מחומרי הגלם האיכותיים ביותר, דגים ופירות ים טריים, בשר משובח ועוד. זאת לצד ייצור עצמי של לחמים, פסטות, קונפיטורות ורטבים.