ג'קו קנטי היא רשת מעדניות גורמה, שסניפיה פרוסים ברחבי הארץ. כל מעדניה מציעה גבינות מתוצרת הארץ ומתוצרת חוץ, יינות (גם מיובאים), חמוצים, דגים מעושנים, נקניקים, שמן זית, סלטים ביתיים ועוד דליקטסים למיניהם. המעדניה הראשונה של ג'קו קנטי נפתחה בשנת 1935 על ידי המשפחה והרשת עודנה מתרחבת. בימי שישי נערכים במקום ערבי טעימות יין וגבינות. סניף הוד השרון אף מספק שירותי קייטרינג.
אנחנו מגדלים מגוון ירקות עונתיים לא מרוססים ונותנים הזדמנות לקהל הרחב להגיע לקטיף עצמאי של הירקות. בנוסף אנו מקיימים סדנאות בישול ואפייה לשימוש במזון הנפלא שאנחנו מגדלים
בשנת 1999 נולד אצל ליאור וטל שניר הרעיון של יצור ושיווק קישים ייחודיים בעבודת יד ואשר מתאפיינים בשילובים ובטעמים מיוחדים. במהלך השנים גדל מגוון המוצרים ונוספו מנות מיוחדות - טרינים, מטבלי גבינה, ממרחים ולזניות.
במסעדה חנן הגבן מייצר גבינות בוטיק מחלב עיזים, בקר וכבשים בשיטות מסורתיות. במגבנה הגבינות מיוצרות ללא חומרים משמרים, מייצבים, תוספות טעם ואבקות חלב. החלב נחלב מידי יום ברפת ודיר עם פיקוח צמוד. טריות החלב והטאץ' האישי מבטיחים טעם ואיכות לגבינות השונות.
סניף לחם ארז ובו חנות לחם ולצדה מעדנייה מעוצבת. התפריט כולל ארוחות בוקר, סלטים, פסטות, קישים, גבינות ממחלבות בוטיק, קונפיטורות, ממרחים, לחמים ומאפים.
במיי דיר מכינים מידי יום יוגורט חלב וגבינה מחלב עיזים, יין שיראז וקברנה ובירה ישראלית תוצרת בית.
בנוסף למעדנייה יש לנו שירותי אוכל מוכן לכל מטרה, לאירוע למסיבה לשבת חתן או לכל מטרה, ישנם חברות רבות שמזמינות אוכל מוכן או ארוחת צהריים במגשים אישיים, במקרים אלו אנו מספקים מענה של משלוחי אוכל מוכן באזורים שונים בארץ, לנו יש תפריט עשיר לכל סוגי האירועים, בן אם זה אירועים קטנים או גדולים מענה של מגשי אירוח מוכנים לאירועים מגשי גבינות, או מגשי נקניקים, אפילו מגשי כריכים וגם מגשים מוכנים של ירקות שונים בשילוב מתבלים.
יצור הגבינות מתבצע בציוד חדיש, בשיטות מסורתיות כנהוג במחלבות קטנות באירופה, תוך הקפדה על תהליכי יצור מבוקרים. במחלבה מעבדים חלב עזים, כבשים ובקר ומייצרים כ-25 סוגי גבינות איכותיות וייחודיות: קשות, חצי קשות בשלות, גבינות עובשים וכמובן גבינות רכות ויוגורטים. בצמוד למחלבה חנות המוכרת את מוצרי המחלבה, המבקרים במקום אף יכולים לצפות בחליבת הפרות.
קפה מעולה, אוכל טעים עם טוויסט, בירות מהחבית וכמובן צוות הווי ובידור שמעלה חיוך על הפנים.
פארקפה הנו בית קפה הממוקם בפארק הרצליה בסמוך לאחת האטרקציות המרשימות שנבנו בתחום. הפארק כולל גן שעשועים מרשים המהווה דוגמה יפה לשימוש בכספי הציבור למען הציבור. בית הקפה נותן מענה להורים הממתינים לזאטוטים. האתגר העיצובי היה בהפיכה של מבנה דמוי מזנון למקום המעניק חוויית לקוח של אספרסו בר לכל דבר ובכך לשדרג את חוויית ההמתנה והבילוי.
רשת מסעדות המציעה 4 מטבחים שונים במקום אחד: מטבח פתוח, מטבח מהטאבון, מטבח סושי, אספרסו בר- קוקטיילים, שייקים וקינוחים.
מסעדה עכשווית המציעה 4 מטבחים שונים במקום אחד: המטבח הפתוח, מטבח מהטאבון, מטבח סושי ואספרסו בר- קוקטיילים, שייקים וקינוחים איכותיים.
צ'יזקייק פקטורי הגיע לארץ. 14 סוגים של עוגות מרשימות וטעימות. ניתן לקנות כעוגה שלמה ב-3 גדלים או פרוסה. סניף ראשון הנפתח בקניון שרונים שבהוד השרון