ליבירה מפגישה בין מסעדת איכות למבשלת בוטיק ומציעה חוויה קולינרית ייחודית - מהבירה הראשונה ועד הקינוח! החלל הענק ל-200 סועדים מעוצב בסגנון התואם את מיקומה של המסעדה בלב קמפוס הנמל של עיר תחתית. המטבח העשיר מציע מנות שהן זיווג מעורר חושים בין בירה וגסטרונומיה: נקניקיות ושלל בשרים תוצרת הבית, המבורגרים מיוחדים עשויים במקום, פירות ים ודגים, כריכים ועוד, ספיישלים וקינוחים טעימים להפליא – הכל מעשה ידיהן של השף רועי אברהם. המבשלה מייצרת מגוון בירות עשירות בטעמים שהפכו לשם דבר בקרב החיפאים. הבירות מיוצרות בשיטות מסורתיות ממרכיבים טבעיים וחומרי גלם איכותיים, לא מפוסטרות ולא מסוננות, הישר מהמבשלה בשיא טריותן.
בר בירות המציע 15 סוגי בירות ישראליות שחלקן מהחבית. המקום מציע פיצוחים מגוונים וכמובן שיש גם תפריט אוכל
מסעדת חוף המציעה אוכל מהמטבח האיטלקי והספרדי. מתאימה מאוד למשפחות עם שירות נעים ואדיב.