סילו היא מסעדה איטלקית בה המנות מוגשות טריות ונעשות בטאבון.
המטבח בעיקרו ים-תיכוני ואיטלקי, מתבסס על חומרי גלם טריים ומקומיים (הדגים למשל, מגיעים מנמל עכו הסמוך) ותפריט ההרצה תמצאו, לפחות לעת עתה, דגש מיוחד על פסטות בעבודת יד
מסעדת "מאתאו" האיטלקית הגיע לאיזו הכי חם בת"א - רחוב בוגרשוב! במסעדה תוכלו להנות מקונספט של מסעדות יוקרה, בעיצוב מעניין ובטעמים בלתי נשכחים. במסעדת "מאתאו" נותנים כבוד לפסטה! הסועדים נהנים ממופע בלתי רגיל של המלצר שמגלגל את הפסטה לעיניהם בתוך גלגל הגבינה, מוסיף את הרוטב הנבחר ומגרד ממעל עוד הרבה פרמזן טרי!
בלב קיבוץ מצובה באווירה גלילת כפרית בית אוכל נעים המגיש ארוחות בוקר לחם כפרי באפייה ביתית,פיצות על תנור אבן,בלילה בר אלכוהולי איכותי ומבחר בירות
קוצ'ינלה היא מסעדת שף הממוקמת במשק חקלאי וביתי ונהנית מכל מה שיש למשק להציע - תבלינים וירקות הגדלים בגינת הבית ומוסיפים טריות לכל מנה. מנות המסעדה מושפעות מהמטבח האיטלקי והצרפתי ובשילוב שירות אישי ונעים מובטחת לסועד הנאה ייחודית.
המסעדה שהחלה כפיצרייה איטלקית קטנה ומיוחדת, בניצוחו של השף רונן ח'ליף, הפכה למסעדה איטלקית עם טעמים מעודנים ומיוחדים של ארץ המגף. הסועדים חווים חוויה קולינרית אותנית ומוקפדת בעקבות חומרי הגלם אשר מיובאים מאיטליה. אצל "רונן" האיטלקית תמצאו בנוסף גם בשרים ופירות ים, מנות פתיחה וסלטים.
שגיב קלצונה בר הוקמה בשנת 2015 ומתמחה במאפים איטלקיים אותנטיים בקריצה ישראלית. האפייה מתבצעת במקום מחומרי גלם איכותיים וטריים, באווירה ביתית נעימה, ועם ניחוח של בצק טרי וחם שמריחים עוד לפני שנכנסים!