גבריאל היא מסעדת גורמה צרפתית כשרה למהדרין. המסעדה, השוכנת בלב ירושלים, מציעה חוויה גסטרונומית מיוחדת עם מנות בסגנון צרפתי אותנטי בשילוב נגיעות מודרניות. המקום מעוצב באלגנטיות והידור, כשבקומה הראשונה מבין השתיים אווירה אינטימית ביותר. בגבריאל יכולים הסועדים ליהנות מתפריט עסקי משתלם ביותר המוגש בשעות הצהריים או מתפריט ערב קלאסי ועשיר. בנוסף, ניתן לערוך במקום אירועים עד 45 איש.
מסעדת דולפין ים היא מסעדת הדגים והבשרים מהוותיקות ביותר בירושלים. המסעדה נוסדה בשנת 1967 ועם השנים הפכה למוסד קולינרי משפחתי. החל מינואר 2025 המסעדה כשרה. חומרי הגלם הטריים והאיכותיים, הטעמים המדויקים, לצד השירות האדיב, והיחס האישי מזמנים למקום סועדים רבים מהארץ ומחו"ל. המסעדה ממוקמת במבנה ירושלמי לשימור, במרכז העיר, מרחק הליכה משדרות ממילא והעיר העתיקה.
מסעדה בשרית כשרה בירושלים. מציעה מגוון של בשים, מנות פתיחה ועוד. קיימות אופציות לצמחונים וטבעוניים.
לארא הינו ביסטרו שף ירושלמי בניצוחו של השף והבעלים ליאור חפצדי. לארא מציעה מטבח ישראלי ים-תיכוני עם נגיעות אירופאיות אותנטיות ובתפריט ישנם מגוון ספיישלים מתחלפים. המסעדה ממוקמת בחלל ירושלמי אותנטי וניתן ליהנות מכישורי השף בשל המטבח הפתוח במסעדה. במקום ניתן לערוך אירועים- במסעדה קיימים 55 מקומות ישיבה, 25 מקומות בחוץ וחדר VIP המכיל 15 מקומות. בנוסף, ניתנים שירותי קייטרינג עם מגוון מנות הבית ואפשרות להתאמת תפריט מיוחד לאירוע.