מסעדה כשרה למהדרין שנפתחה בקיבוץ מורן, במיקום פסטורלי ויפה. בגוסטו די נונה מטבח איטלקי ים תיכוני עם חומרי גלם טריים וגליליים ותפריט מגוון שמתאים לצרכים של כולם.
סילו היא מסעדה איטלקית בה המנות מוגשות טריות ונעשות בטאבון.
במסעדת צ'יז תגלו מטבח איטלקי גלילי חדשני, עם מנות צבעוניות ומקוריות ואווירה תוססת. בין השאר, נשמח להציע לכם מנות פסטה איכותיות, דגים ופירות ים טריים, פיצות לוהטות, סלטים רעננים ומנות בשריות משובחות. ואת כל אלו תוכלו, כמובן, ללוות עם בקבוק יין נהדר מאחד מיקבי הסביבה.
קבוצת ג'ויה פתחה לאחרונה את ג'ויה ראש פינה, המסעדה הצפונית ביותר של הקבוצה, שבבעלותה 18 מסעדות. ג'ויה ראש פינה, הפכה עם פתיחתה למוקד בילוי וקולינריה צפוני, הן מבחינת איכות האוכל והן מבחינת עיצוב ואווירה.
מסעדת "בית השף אקספרס" של השף כפיר אוזן ממוקמת בצומת הגומא, ומגישה מאכלים מן המטבח הצרפתי, האיטלקי והדרום אמריקאי.
מסעדת לואיזה הינה ביסטרו המציע תפריט ממגוון מטבחים: ים תיכוני, צרפתי ואיטלקי. המסעדה ממוקמת בלב המושבה מטולה בממבנה אבן עתיק.
מסעדת לוקה 33 שבמשמר הירדן, מתמחה במטבח איטלקי ישראלי. המסעדה ממוקמת בגליל העליון על כביש 91 (גדות- צומת מחניים) בין מטעי השזיף במרכז שירות דרך מול מושב משמר הירדן.
מסעדת "מאתאו" האיטלקית הגיע לאיזו הכי חם בת"א - רחוב בוגרשוב! במסעדה תוכלו להנות מקונספט של מסעדות יוקרה, בעיצוב מעניין ובטעמים בלתי נשכחים. במסעדת "מאתאו" נותנים כבוד לפסטה! הסועדים נהנים ממופע בלתי רגיל של המלצר שמגלגל את הפסטה לעיניהם בתוך גלגל הגבינה, מוסיף את הרוטב הנבחר ומגרד ממעל עוד הרבה פרמזן טרי!
נונו צ'לו מסעדה שף איטלקית כפרית שממוקמת במושב דישון בגליל המסעדה ממוקמת באיזור מדהים שצופה על החרמון, נחל דישון ועמק החולה. פוקצ'ות ופיצות אשר נאפות בתנור ליבני שמות עשירות בגבינות צאן איכותיות ועישבי טיבול מגינת הגליל. מבחר פסטות ורביולי במגוון רטבים קלאסיים ומקוריים, קינוחים מאפיי בית, קפה סיצילייני משובח. מבנה עץ שמחומם עם תנור עצים בחורף באוירה חמימה ונעימה בשילוב של מוסיקה כפית.
נטאלין הינה קפה מסעדה איטלקית הממוקמת בכפר ורדים. במסעדת נטאלין תוכלו ליהנות מתפריט איטלקי הכולל בין היתר: סלטים, פסטות, פיצות, דגים ובשרים.
פול קפה הוא בית קפה ומסעדה איכותית הממוקם בגן צפון ליד נחל החצבני. בפול קפה תוכלו ליהנות ממגוון מתוקים הנעשים בעבודת יד במאפיה יום יום לצד תפריט ארוחות עשיר ומגוון המתאים לכל שעות היום והלילה.
המסעדה שהחלה כפיצרייה איטלקית קטנה ומיוחדת, בניצוחו של השף רונן ח'ליף, הפכה למסעדה איטלקית עם טעמים מעודנים ומיוחדים של ארץ המגף. הסועדים חווים חוויה קולינרית אותנית ומוקפדת בעקבות חומרי הגלם אשר מיובאים מאיטליה. אצל "רונן" האיטלקית תמצאו בנוסף גם בשרים ופירות ים, מנות פתיחה וסלטים.
שגיב קלצונה בר הוקמה בשנת 2015 ומתמחה במאפים איטלקיים אותנטיים בקריצה ישראלית. האפייה מתבצעת במקום מחומרי גלם איכותיים וטריים, באווירה ביתית נעימה, ועם ניחוח של בצק טרי וחם שמריחים עוד לפני שנכנסים!