Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > מסעדת אואזיס חוגגת שנה

מסעדת אואזיס חוגגת שנה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
מסעדת אואזיס החדשה בניצוחה של השפית רימה אולברה, מהשפיות הבולטות והיצירתיות בישראל, חוגגת שנה לפתיחתה במיקומה החדש ברחוב מונטיפיורי 17 בתל אביב. בשבוע מיוחד שיתקיים בין ה-13-19 בדצמבר, יוגשו מידי יום מגוון מנות מתחלפות שלקוחות המסעדה בחרו: המנות אהובות שהוגשו במהלך השנים באואזיס 1 ובאואזיס החדשה, ביניהן:  
ראפוטה (חזיר בזיגוג נוסח אוקינאווה, מבושל ביין אוואמורי, סוכר יפני שחור וג'ינג'ר), ANCHO CHILES RELLENOS (צ'ילי אנצ'ו מיוחד ממקסיקו ממולא בגבינות ועשבי תיבול בציפוי פריך של קמח תירס עם רוטב עגבניות ואורגנו), פסטת קקאו (עם כבדי עוף על הגריל, עשבים טריים, וקוניאק, צ'אטני מנגו ופסטו כמהין לבנות), גרבלקס סלמון בכבישה עדינה (עם לואיזה, קרם פרש, ריבת מלפפונים ושמפניה על וופל עשבי תיבול), ברוסקטה של קונפי מוסר ים (עם לימוני מאיירס אורגניים, כרישה, והרומסקו המיוחד של רימה), הפסטה של שאול (פסטת חלמונים עם "גילוחים" של כמהין שחורות מפריגור מצרפת, ביצה עלומה וחמאה הולנדית), VITELLO TONNATO (פרוסות בקר צלוי ברוטב איטלקי קלאסי של טונה קונפי, צלפים ואנשובי), BANH XEO  (קרפ קוקוס וקארי ויאטנמי ממולא בחזיר צלוי ב-5 תבלינים, שרימפס, נבטים סיניים פריכים ועשבי תיבול. ברוטב של ליים ונקטרינה לבנה), שנגחאי דאמפלינגס (דאמפלינגס של כרוב עלים סיני, ממולאים בבשר לבן, שרימפס ועשבי תיבול אסיאתיים, בציר ג'ינג'ר), מולים "רימסקו" (מולים ברוטב הרומסקו המיוחד של רימה, רוטב קטאלאני העשוי משקדים, סוגים רבים של פלפלים ושמן זית), גיוניקו (בצל ירוק עטוף בפרוסות בשר בקר, עם ויניגרט מיסו לבן וכמהין לבנות ועלי שיסו טריים) ועוד.
בנוסף, לרגל החגיגות במהלך השבוע יוצעו כל הקוקטיילים של המסעדה בחצי מחיר לצד הפתעות נוספות.
 

אואזיס
מונטיפיורי 17, תל אביב