לחם בשר הרצליה

קבלת שבת ב-JAJO


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
מסעדת השף JAJO (ז'אז'ו) פותחת שעריה מדי יום שישי לקבלת שבת באווירה חגיגית ונעימה בשעות הצהריים
 
מסעדת השף JAJO (ז'אז'ו) בניצוחה של השפית עדי לוי יוצאת במסורת חדשה, כאשר מדי יום שישי בין השעות 12:00-18:00 יתקיימו ברחבת המסעדה חגיגות "קבלת שבת" עם יינות במחירים נגישים, מנות מרעננות והרכבים מוזיקאליים מתחלפים בסגנון אתני.
בין המנות המוגשות בקבלת השבת:
אויסטר נקי (30 ש"ח)
קרוסטיני מולים (20 ש"ח)
צלחת כבושים – סלמון כבוש, מטיאס ואיקרה (40 ש"ח)
ברוסקטת שייטל (36 ש"ח)
Fish & Chips- ברבוניות מטוגנת ואיולי חרדלי (42 ש"ח)
 
בין משקאות האלכוהול המוגשים בקבלת השבת:
לבן- בלנד 3, רקאנטי, ישראל (32 ש"ח)
לבן- פיקפול דה פינה, צרפת (37 ש"ח)
אדום- מרקז דה בורבה, פורטוגל (33 ש"ח)
רוזה- בנדול, צרפת (37 ש"ח)
אוזו/קמפרי (29 ש"ח)
ג'ין / וויסקי / וודקה (32 ש"ח)
על תפריט האוכל ב-JAJO מנצחת השפית עדי לוי, אשר מובילה את המסעדה מפתיחתה אשתקד. בעברה, הייתה לוי סו-שפית במסעדתו של השף דניאל בולו בניו-יורק, התמחתה אצל ז'ואל רובושון בפריז ואצל אלינאה בשיקגו, הייתה סו-שפית במסעדת "כתית" ועבדה במסעדת "אורקה".
 
קבלת שבת ב-JAJO
ימי שישי בין השעות 12:00-18:00
דוד אלעזר 27, תל-אביב (מתחם שרונה)
03-5225822
www.jajotlv.com
 
אודות קבוצת JAJO
מסעדת JAJO במתחם שרונה בתל-אביב נוסדה בשנת 2014 בניצוחה הקולינארי של השפית עדי לוי, עקב הצלחת בר ה-JAJO, שהוקם לפני כעשור בנווה צדק המתחדשת והינו אחד מחלוצי ברי-היין בתל-אביב. מסעדת JAJO בשרונה שוכנת מתחת לאדמה בחלל גדול המעוצב לעילא, ומציעה תפריט יינות רחב ומפתיע, המלווים את הסעודה. תפריט היין, אשר מציע למעלה מ-180 בקבוקי יין, נבנה על ידי אשת היין והבעלים שני מעוז זיתוני ומושתת על אותם ערכים ואג'נדה – הרצון להנגיש יינות "גדולים" לקהל הרחב. קבוצת JAJO, בראשה עומדים הבעלים עובד ושני זיתוני, שמה לה למטרה להעניק לסועדים אפשרות לחוות אווירת אירוח אינטימית, אקסקלוסיבית ורומנטית, אשר אין לה אח ורע בישראל.
 
 

ז'אז'ו
דוד אלעזר 27, מבנה 116, מתחם שרונה, תל אביב

לחם בשר הרצליה אירועים חדש