מזמן לא התאכזבתי ממסעדה כפי שהתאכזבתי מ"בסטה". אחרי כל הכתרים שנקשרו לראשה, והכתבות במקומונים לא תיארתי לעצמי שעד כדי כך רב המרחק בין התדמית והיחס"צ ובין המציאות.
נתחיל בזה שכל מה שהזמנו אבל ה כ ל !!! היה ממש לא טעים או סתמי. פשוט לקחו פיסות דג או ירקות שקנו במרכול, שמו על צלחת בלי שום טיפול או עיבוד ונתנו להם שם פלצני. זהו.
לדוגמה: הזמנתם סלמון כבוש ברוטב צלפים? קבלו פיסות דג שהוצאו מתוך מארז סטנדרטי שנקנה בסופר, הוסיפו לו צלפים וזהו. טונה מעושנת? כמה פיסות קטנטנות של טונה במרקם פלסטיק נוקשה, שברור שנקנו לפני ימים אחדים ושהו זמן רב מדי מחוץ לשקית הניילון בה נקנו מהמרכול. וזהו. זה הכל.
ויש עוד כמובן.
למה להתאמץ ולבשל, כאשר אפשר פשוט לקנות מזון תעשייתי בחנות, לזרוק אותו על צלחות ולגבות סכומים מופקעים?
העיצוב? פשוט אין. לקחו כסאות ישנים, שולחנות פורמייקה רעועים, מגבות מטבח זולות כמפיות, וערמו אותם בגיבוב חסר כל חן.
והשירות? בין עגמומי לאנטיפטי, ממש לא מזמין.
אז נדמה לי שתפסתי את הפרינציפ: "בואו נקים מסעדה, במינימום השקעה. לא נשקיע בעיצוב ( כי נקרא לה בסטה - ואז זה קטע כזה שצריך להיות מקום מוזנח וזרוק), נקנה מזון בשוק, ונזרוק אותו על צלחות בלי שום טיפול (שוב כאילו קטע של איכות וטבע), היות שמראש לא אכפת לנו מהלקוחות אז מצידנו שיהיה שירות חמוץ, ויאלה - נדפוק קופה על הגב של הפראיירים שאיכשהו יגיעו בזכות היחצ"נים.
מומלץ להתרחק מהמקום!