אלעד - על מסעדת טרין 10/06/2007
אחת המסעדות הטובות..קצת קטנה אבל השולחנות בלי צפיפות מעצבנת.
הייתי שם כמה וכמה פעמים כיכ פשוט כיף לחזור, מהפינוקים הקטנים שבעל-הבית שולח(מלימונצ'לו מצויין בסוף הארוחה או קינוח נוסף ועד מנה ראשונה כי לא הזמנו ראשונות בכלל פעם אחת).
שירות מצויין וחייכני בלי פלצנות ובלי התנשאות (שלצערי מאוד מקובלת במקומות ''המוצלחים'' של ת''א וסביבתה) שמים לב לפרטים הקטנים ביותר שם כמו תפריט ינות מצויין זול יחסית ומגוון על טהרת יינות הארץ (מאוד חשוב לדעתי לפרגן קודם כל ליקבים השראלים לפני שמוכרים ין חוץ באותו מכיר ובחצי האיכות) כוסות יין רק שפיגלאו ורידלים (שוב, בניגוד לנהוג בארצנו), התפריט עצמו לא יקר בכלל יוצאים שם עם מחיר שנע בין 120-150 ש''ח לאדם כולל יין). מנות כמו טרינים (כמובן) לראשונות שטעמתי את כולם והם פשוט מעולים, מנות כמו קוקי סן-ז'אק מוקרמת וקבב סרטנים לפתיחה, סלט ירוק (רק הויניגרט שלו שווה את הנסיעה ליבנה) בפירות ים יש מיקס ברוטב צדפות אויסטרס שאת הרוטב אפשר (וצריך!!) לאכול בכפית שרימפס ברוטב ויסקי ודבש (לא רק נשמע מיוחד מנה מדהימה, מתוקה אבל פשוט מדהימה) מולים מצויינים ועוד. בבשר יש להם אנטריקוט סוף הדרך, מיושן בדיוק במידה, ופילה יען ברוטב צימוקים וין אדום שקצת פחדתי לנסות אבל אחרי שניסיתי התאהבתי!
בקיצור, מסעדה ששווה את הנסיעה אם אתם לא מהאזור (אין בעיות של חניה וכאלה ככה שיוצא אפילו לשבת פחות באוטו מאשר מה שלוקח להגיע למצוא חניה בת''א)
ואם אתם מהאזור רוצו מהר לפני שיגיע היום שבו נאלץ להזמין מקום שבועיים מראש והיום הזה יגיע בלי ספק.