אסי א
בתאריך 12/09/2014
ביום שישי ה5/9/14, ביקרנו במסעדת הפיראט בראשון לציון.בין המנות שהוזמנו, והתקבלו
סטייק בקר שומני מאוד(הרוב היה שומן ולא בשר).
שיפוד לבן מריר.
שרימפס מריר, וטעם שמן שרוף.
שירות בעייתי, אחת המנות (סטייק אנטריקוט) הגיע לאחר חצי שעה שכל האורחים סיימו לאכול.
במהלך הזמן הזה, המלצר ניסה לתרץ זאת בכל מיני צורות, ביקשנו להחליף את המנה והוא אמר, שהיא מיד תצא, ולכן אין אפשרות כזאת.
בסופו של דבר ביקשנו פיצוי על ההמתנה, בעל המסעדה, אמר שאצלנו ה"ישראלים" פיצוי הוא דבר נרחב, והוא מוכן לקזז לנו מחיר בירה אחת.
הדבר היחידי שהיה טעים, היו הבירות.
לסיכום, יש מקומות טובים יותר, עם מחירים דומים, ושירות טוב יותר.
כף רגלי לא תדרוך שם, ומה איתכם. הייתם מוכנים להמתין למעלה מחצי שעה לאחר שכל חבריכם לשולחן סיימו לאכול, לקבלת האוכל? האם אתם מוכנים לקבל מנות שרופות, מרירות?