חמי אברהם
בתאריך 31/03/2013
אווירה חברית, אנשים טובים, אוכל ומשקאות מצויינים.
ניהול מצויין וצוות עובדים שעושים את עבודתם מכל הלב.
התפתחות מדהימה בגבעתיים עם החלוץ בוגארט- כצנלסון 55 ועם פתיחת בוגארט רד הבשרי- כצנלסון 50, בתוספת יינות ישראלים פנטסטיים (מהיקבים צילאג ויקב הר אודם) ומנות בשריות. וכן גם ג׳ינס מהחבית! חוץ מהג׳מס מהחבית ובירות אחרות מבבוקים.
אם כן, פאב בוגארט (כפול 2) בכצנלסון, גבעתיים.
יותר קרוב לתל אביב מתל אביב. בעצם כבר אין סיבה לחפש חנייה בת״א?!
כל הכבוד, תמשיכו ככה!