נירה יואלי
בתאריך 29/04/2013
הגענו למסעדה קבוצה של חברים בטיול משותף. מצאנו מקום יפהפה, בצל סוכת גפנים, וגינת תבלינים מסביב. פתחנו בלימונדה טבעית עם נענע, מרפא לנפש צמאה. ואז התחילו להגיע הסלטים. מוניר הכין לנו תשעה סוגי סלטים, חלקם מבושלים וחלקם חיים. טעמי גן-העדן. החברים כילו אותם וביקשו לקחת הביתה. למנות עיקריות הזמנו ממולאים, שהיו מעולים ונימוחים, ושני סוגי קבאב: עם טחינה ועם עגבניות. גם הם מעולים. לקינוח: אבטיח, מלון ושתיה חמה. המחיר: 140 ש"ח לאדם, בתנאי שיהיו לפחות 14 סועדים. מקום אידיאלי לקבוצות אינטימיות כמו שלנו.בלי הרעש והצפיפות של המסעדות הרגילות. מומלץ.