בועז כהן
בתאריך 13/11/2003
הלכנו אני ואשתי לאכול שם אחה''צ שבוע שעבר.
ישבנו כמעט לבד במסעדה (בהתחלה ''חפפנו'' שולחן אחר). כמה מנהלים או בעלים של המקום ישבו על הבר והרעישו, בעוד המלצרית בוהה בנו במבט של ''מה לעזאזל אתם עושים פה?!'' ...
עד כאן לגבי האווירה. עכשיו לגבי האוכל :
בהתחלה, קיבלנו צלוחית עם ירקות כמו חמוצים - אבל מתוקים - היה חביב ומרענן.
כמנה ראשונה, לקחנו מנה אחת של מרק תירס - טעים מאוד, אבל לכף שקיבלנו היו מיגבלות - אולי כדאי לא להיות כל כך אותנטים ...
מנות עיקריות היו ''ברווז בנוסח סצ'ואן'' ו''עוף סילואן'', וכתוספת פת-תאי ירקות.
הברווז היה מאכזב, הרבה ירק ומעט ברווז, מה גם שללא טעם מיוחד או חדשני, הוא נארז כמעט בשלמותו לטובת כלבי הנאמן. המנה שלי לעומת זאת - עוף סילואן - הייתה מצויינת, טעם מיוחד, הוגשה בצורה יפה, ובכמות נדיבה של עוף. (הפעם בלי ירקות...) - משביע (ממש התמלאתי) וטעים מאוד.
התוספת, פת-תאי, עשתה את שלה במקום שנשאר לאשתי בקיבה, וכך למרות שנשאר ברווז, לא היה לשנינו מקום בכלל לקינוח. (לצערנו.)
פת-תאי טעים, בלי שום דבר מיוחד - אבל גם אי אפשר להגיד שום דבר רע.
סביר להניח שאם נהיה בסביבת המסעדה נכנס,
אבל לא ניסע לשם במיוחד. אגב, המחירים רגילים+.
(למרות שיחסית למסעדות בסגנונה היא מעל הממוצע.)
קראתם עד לפה?
אז בטח תיסעו עד לשם ! לא?