השף ויקטור גלוגר, בעל 30 שנות ניסיון קולינארי, ולאחר 8 שנות לימוד ועבודה בצרפת, מוביל ביצירתיות מוקפדת מטבח המשלב אלמנטים צרפתיים קלאסיים וים תיכוניים, תוך שימוש בחומרי גלם אציליים, שיטות בישול מגוונות היוצרים יחד מטבח עילי עם פשטות מתוחכמת.
הבקיאות והעמקה של שף ויקטור גלוגר בקולינריה ובחומרי גלם, האהבה שלו למקצוע, האיכות הבלתי מתפשרת שלו במטבח ואהבת האדם שלו מורגשים בכל מנה ומנה היוצאת מהמטבח של קלואליס כבר עשור. המוטו שמניע אותו הוא שבישול הינו הגשמה אישית ברמה הגבוהה ביותר והיצירתיות והאיכות בבישול מגיעים בכוח הגילוי ולא בכוח ההמצאה, בכוח החיבור ולא בכוח היומרה.
הרצון המתמיד של השף גלוגר ללמוד, להעמיק ולחדש בא לידי ביטוי באהבה שלו לארח במטבחו, שפים גדולים מחו"ל, בארוחות בהן היצירתיות מגיעה לשיאים של חיבור בין חומרי גלם, מטבחים ואנשים.
שף ויקטור גלוגר חרט על דיגלו את אהבת האדם והחיבור של אנשים דרך אוכל והוא נרתם למערך הסברה של שפים ישראלים בעולם, והקים פורום שלום של שפים.