קלואליס

צפו בתכנית של גיא פינס על קלואליס בג'ינס

מסעדת קלואליס נחשבת כבר עשור לאחת ממסעדות השף המוערכות בישראל. השף ויקטור גלוגר הינו בעל 30 שנות ניסיון קולינארי מתוכן 8 שנות לימוד ועבודה בצרפת. ויקטור מוביל ביצירתיות מוקפדת מטבח המשלב אלמנטים צרפתיים קלאסיים וים תיכוניים, חומרי גלם נדירים שזוכים לטיפול אינטליגנטי אך פשוט ומפליא. ויקטור משתמש במגוון שיטות בישול כמו עישון ביתי, אפייה במלח ועוד הנעשות במטבח הפתוח המאפשר לסועדים לצפות בהכנת המנות. בין חומרי הגלם המככבים בה ניתן למצוא קוקי סן-ז'ק, דובר סול, בלאק קוד מאלסקה, קובה ביף וברווז מצרפת. בחזית המטבח אקווריום ובו לובסטרים וכן מקרר דגים המציג לראווה את הדגים אותם מייבאים מכל העולם.

את המנות היצירתיות של גלוגר מלווה תפריט יין שנחשב לאחד הטובים בארץ וזכה בפעם הרביעית ברציפות בפרס ההצטיינות מטעם המגזין Wine Spectator – תוצאה של בחירה מדויקת של כל היינות הטובים ביותר כיום בשוק העולמי. קלואליס היא המסעדה היחידה בישראל בעלת התואר המכובד.
קלואליס מדורגת דרך קבע ברשימת עשרת המסעדות הטובות בישראל לפי המדריכים השונים ולא בכדי, מעבר לאוכל וליין ישנה הקפדה על כל פרט: רמת השירות והבקיאות של המלצרים, העיצוב הסולידי והאלגנטי: רצפת העץ ומדפי עץ כהה שעליהם מונחים בקבוקי יין, ספרי בישול ופסלים השולחנות המחופים במפות לבנות, כל אלה מוסיפים לאווירה האלגנטית והנינוחה של המסעדה.
בקלואליס ניתן ליהנות מתפריט ערב עשיר ומתפריט עסקי מגוון.

 


 

קלואליס