"גרוולאך, כך מסבירים לי, הם הפיצוחים הרומניים, נגיסות עור מטוגנות ופריכות שקשה לעמוד בפניהן, גם כשנזכרים ברמת הכולסטרול שהן בוודאי מתהדרות בה..."שירלי רחמים, מטבח מזרח אירופי וצויקה רומנית, שמאלץ, ראשון לציון
"שלושה קבבונים שחומים וגדולים בטעם עשיר ובמרקם צפוף, רך בפנים וצרוב בחוץ. סטייק נושר מן העצם למזלג, ורדרד ומעוטר פסי גריל, אפוף ארומה ונמס בפה..." אפרת רוזן מתרגשת מריח הבשר בבר מיני פרסקו בראשל"צ
אלכוהול משובח ניתן למצוא בברים, פאבים, מועדונים ומסעדות גורמה. זה יכול להיות יין בוטיק משובח, ויסקי מיושן, קוניאק או ברנדי איכותיים, ועוד. הנה ארבעה מקומות השמים דגש על נושא האלכוהול, אבל מנקודות מבט שונות