איציק הראל, שף מסעדת דגים 206 בתל אביב, מגלה לנו כמה פרטים אישיים ומקורות השראה וגם מסביר, צעד אחרי צעד, איך מכינים מרק סלק משובח. מוזמנים לנסות
"מנה עשירת טעמים של פילה לברק עשוי על הפלנצ'ה, עורו פריך-מתפצפץ ותוכו לבן ובשרני, ואליו נלווים ניוקי זערערים ונימוחים טובלים בחמאת מרווה והמון פטריות חורש..." שפרה צח לומדת כמה עובדות חדשות בדגים 206, תל אביב
"לא רק שאין לנו מה להסתיר, אנו אפילו גאים להראות לכם מה אנו עומדים להגיש לכם ואיך אנחנו מכינים את זה" אדם בר, ארוחת ערב, דגים 206, תל אביב
ל-206 בשרים יש היסטוריה ארוכה בתל אביב, שהתחילה לפני שלושה עשורים ברחוב דיזינגוף. מאז ועד היום, גם במיקומה בקרבת הכפר הירוק, היא משפיעה על עולם המסעדנות המקומי עם הרבה בשר. ארוחה עסקית – ולא רק לשעת צהריים
"האנטרקוטים של 206 מגיעים בגרסה "רגילה" של 280 גר' או גדולה של 380 גר'. בעצת הקרדיולוג בחרתי בגודל הצנוע. בעצתן של בלוטות הטעם, התחרטתי בדיעבד שהקשבתי לקרדיולוג..." אדם בר, ארוחת ערב בבשרים 206, תל אביב
"מנה גדולה ומפנקת של קבב ערבי, שמבוסס על תערובת בשר מיוחדת בתיבול סודי. רך ועסיסי בכל נגיסה, אבל האמת היא שקשה להסביר במלים את ההנאה ממנת בשר מדהימה..." דניאל לוין בבשרים 206 – יש מקומות שתמיד מספקים את הסחורה