''ואז זה מגיע: פלטה שעליה שני נתחי בשר מעוררי תיאבון, עשויים מדיום כפי שאנחנו אוהבים: אנטריקוט ע-נ-ק ונתח עבה, מלבני כמעט, של סינטה...'' שפרה צח, לוקחת את הגוזל שלה, פורשת כנפיים ועפה ישירות לאל גאוצ'ו ת''א
איציק פיינשטיין, השף הראשי של רשת הבשרים אל גאוצ'ו, מצליח לרתק אותנו בכל הקשור לעולם הבשר – כיצד לקנות בשר איכותי? מהם סימני ההיכר? מהן הטעויות שאנו עושים? ועוד. רונית טל תחשוב עכשיו פעמים לפני שהיא מקפיאה בשר
הכנה וטיפול בבשר זו אומנות. ובאומנות כמו באומנות צריך לדעת להשקיע, ללמוד ולטפח. השפים שאול בן אדרת ואיציק פיינשטיין מסבירים, כיצד ניתן להוציא מהבשר את המיטב ואיך אפשר להפוך את ''חג המנגל'' לאירוע של אסאדו אמיתי?
לאחר שסיימנו עם האסאדו, עברנו לשחקן המרכזי שלשמו נתכנסנו כאן: האנטריקוט. האנטריקוט התגלה כנתח עסיסי ומגרה, שמעליו נראו סימנים של רשת הצלייה....'' נטלי רז ביקרה באל גאוצ'ו בת''א ונהנתה מחוויה דרום אמריקאית