ל-206 בשרים יש היסטוריה ארוכה בתל אביב, שהתחילה לפני שלושה עשורים ברחוב דיזינגוף. מאז ועד היום, גם במיקומה בקרבת הכפר הירוק, היא משפיעה על עולם המסעדנות המקומי עם הרבה בשר. ארוחה עסקית – ולא רק לשעת צהריים
"האנטרקוטים של 206 מגיעים בגרסה "רגילה" של 280 גר' או גדולה של 380 גר'. בעצת הקרדיולוג בחרתי בגודל הצנוע. בעצתן של בלוטות הטעם, התחרטתי בדיעבד שהקשבתי לקרדיולוג..." אדם בר, ארוחת ערב בבשרים 206, תל אביב
"מנה גדולה ומפנקת של קבב ערבי, שמבוסס על תערובת בשר מיוחדת בתיבול סודי. רך ועסיסי בכל נגיסה, אבל האמת היא שקשה להסביר במלים את ההנאה ממנת בשר מדהימה..." דניאל לוין בבשרים 206 – יש מקומות שתמיד מספקים את הסחורה