ב-5 במאי נפתחת במוזיאון ארצות המקרא בירושלים תערוכת "לכל הרוחות והשדים – לחשים וקמיעות במסורת היהודית". לפני או אחרי התערוכה תוכלו לבקר במסעדות הרבות שמציעה ירושלים – הצעות ליום מרתק בעיר מרובת האטרקציות
יעל עפר חוגגת את עם מסעדת קנלה שבירושלים את יום הולדתה הרביעי. מסעדת השף, שמוצאת את הכשרות מאתגרת, מצליחה להרשים גם קרניבורים שאינם רגילים לחוויה קולינרית כשרה במנות גורמה משובחות ונימוחות ובקינוחים מרתקים
"אמרו לכם שהסדנא תתנהל בצרפתית?... אם תהיו בשקט תוכלו לשמוע את רחש בועות הבצק הנפתחות! שף סטפן מפזר את חיוכיו במינון הוגן בין המשתתפים לבין כדורי הבצק..." יעל עפר מתרשמת משף סטפן בסדנת האפייה של קוק סטור
''אוהבי הקדרות מבשלים אורז מבושם, נזידי עדשים ותבשיל חומוס ותפוחי אדמה. אוהבי האפייה לשים בצק לצ'פאטי – לחם הודי המזכיר מצה...'' יעל עפר השתתפה בסדנת בישול הודית באננדה ונהנתה משלל צבעוניות וטעמים הודים מסורתיים
''כיצד יודעים שהבשר טרי? מה זה בשר מיושן? אומרים לכם שזה בשר עגל. איך תדעו שלא מדובר בפרה זקנה?...'' יעל עפר השתתפה בסדנת ניחוחות חורף מהבילים בלגעת באוכל, וקיבלה טיפים וכלים מעשיים כיצד להתנהג ולעבוד עם בשר