בימי חמישי ושישי מכינים כאן עשרות סוגי מאכלים, לאכול במקום ולקחת הביתה. הבסיס, כמשתמע משמה של המסעדה, הוא האוכל היהודי האותנטי, שאליו מסתפח קיבוץ גלויות של טעמים: לצד הגפילטע פיש המסורתי ניתן למצוא במנות הראשונות גם דג סלמון, דג נילוס פיקנטי, אמפנדוס ועוד
המאפייה פועלת במסגרת בית הילדים ''נווה חנה'', המהווה בית לעשרות ילדים שאינם יכולים לגדול בבתיהם מסיבות שונות. כחלק מהתפיסה החינוכית של המקום, הגה הצוות את רעיון המאפייה
למרות שהמנה העיקרית כשלעצמה גדולה ומשביעה, אל תוותרו על המנות הראשונות: קרפ'צו סינטה, בתיבול עדין אך מדוייק, ומנה ציורית של פטה כבד, שהוגש, במקום עם ריבת הבצל הנדושה, עם ריבה מרירה-מתוקה של קליפות תפוזים