שילוב של מסעדה נאה-תפאורה סולידית, מפות לבנות ותפריט יינות, לבין מסעדת פועלים מעולה- בעצם אין תפריט, מאזטים, מתכונים פשוטים, אוכל טרי ולא יקר.
את הארוחה התחלנו באגרול פירות-ים ברוטב ''אסייתי'' מנה מדויקת – פריכה במידה ומעניינת לחיך. במרק הבצל – מנה קלאסית שלא קל להכינה כראוי – השחקן הראשי כבר התחיל להפוך לקרמל ונתן גוון חום כהה וטעם עשיר ומתקתק למרק. הטונה בג'ינג'ר היתה נהדרת: בשרו הרך והנימוח של הדג הוגש לצד אספרגוס מאודה וסלט.