"המנה שידכה בין קוביות בטטה אפויה, עלי תרד, קוביות טופו, פטריות בתיבול שמן, שומשום וסילאן לתבשיל עדשים שחורות עם שיבולת שועל. מנה מתקתקה וצבעונית שבכל ביס הרגשתי את טריות ואיכות חומרי הגלם..." יאיר הנר מגלה בקפה לואיז רמת השרון את הצד הפראי של הטבע: מנות בריאות ומזינות, עונתיות חורפית מתפרצת וסינרגיה מדהימה המצליחה לקחת את כל המרכיבים, ולהפוך אותם למשהו שלא הכרתם
"לוקחים טורטייה, מורחים את הסלסות, מעמיסים ירקות ואורז ולסיום כף של ממרח שעועית, ומגלגלים. ואז מתחילים לנגוס, ומגלים בכל ביס חגיגה של טעמים ומרקמים אשר משתלבים היטב ומאזנים זה את זה..." יאיר הנר עדיין לא החתים דרכון במקסיקו, אבל כן ביקר בשגרירות הקולינרית של מקסיקו בתל אביב - מקסיקנה. אמיגוס, מי מצטרף לחוויה?