אסיה הינה מסעדה עם אוכל עממי אותנטי מדרום מזרח היבשת, בראשות השפית לילך רווה. מבעלי מסעדת השאפה. המסעדה ממוקמת בין סמטאות שוק הפשפשים ביפו ומחולקת לשלושה חללים שונים: חלל המטבח,חלל שני סגור ולכן הוא מבודד יותר ואינטימי וחלל שלישי הוא למעשה הסמטה עצמה והישיבה בו היא מחוץ למסעדה.
מסעדה כשרה בצפת של אסתר ויהונתן. המסעדה הינה מסעדת פועלים ובה מוגש החומוס המפורסם של יהונתן, קציצות הדגים של אסתר, פלפל ממולא צמחוני, תבשיל דלעת ובקר ועוד.
אוכל טעים עם יחס אישי
סעודת אבלים קווקזית רוויה במאכלים טובים ומשקאות משכרים
בר יפני קטן ואותנטי שמקפיד על הטעם ומציע גם את העיצוב.הקונספט שעומד מאחורי "אקיקו סושי בר" הוא מפגש בין שני עולמות, העיצוב והטעמים
אריאלה מכינה מארזי אוכל למסיירים באזור יער אמציה, והיא מביאה אותם עד למקום שבו נמצאים המסיירים. כמו כן היא מארחת בביתה הנעים לארוחות צהריים וערב (בתיאום מראש).
מסעדה חדשה של אורן ודפי תופוט. המסעדה מגישה ארוחות בוקר בסגנון בראנץ' וארוחות ערב, שרובן מוגשות בתפריט טעימות מתחלף.
לגחלים אשדוד קוראים עכשיו באבי׳ס*! עדיין תוכלו למצוא אצלנו את כל מה שתמיד אהבתם אבל גם עוד המון הפתעות וחידושים ברוכים הבאים לבאבי׳ס! בית של בשרים וחברים. הכל מאיתו והכל בעיתו בשבח והודיה להשם יתברך על כל הטוב אשר גמלנו מאז שהקמנו את המסעדה תחת השם ״גחלים אשדוד״, עוד בשנת 2009, חרתנו על דגלנו כמה עקרונות חשובים: מקצוענות ללא תחרות, החל בבשר האיכותי ביותר המהווה אחת מאבני היסוד של המסעדה, שרובו מגיע מהמשק שלנו, משק N19 משק בקר לבשר טרי שמתמחה בשיטת גידול יפנית מסורתית, דרך מגוון מנות, מהמוכרות והאהובות ולצד יצירות חדשות ומפתיעות פרי מוחו של השף שלנו ועד לשירות המוקפד והחמים.
בורקס אמא היא מאפייה שכאשר נכנסים לתוך המאפייה ריח הלחם שנאפה במקום יחד עם הקישים, הסלטים ושאר המנות עושות חשק לעוד. הייחודית במאפייה הזו היא מגוון האופציות מעבר ללחמים שיש להם להציע. כמו גם בורקס אמא מתגאה בקייטרינג המיוחד שמציעה לקהל לקוחותיה.
בחצר של אלה ממוקמת במושב שדי תרומות בעמק המעיינות (עמק בית שאן). המסעדה ממוקמת בתוך המשק החקלאי, היכן שהמשפחה מגדלת תבלינים וירקות אורגניים. היא נפתחה מתוך רצון לשמר את המאכלים הכורדיים המסורתיים.
מסעדה טבעונית. התפריט הינו עונתי ובו מוצע סלטים, לחמים, מאפים, מתבלים, פירות ועוד. בנוסף, קיימים לחמים ללא גלוטן.
מסעדה אתיופית אשר מרבית חומרי הגלם שלה מגיעים מאתיופיה. אפילו הקמח המיוחד ממנו עושים את האינגי'רה מיובא משם. לצד האוכל מגישים ארבעה סוגי בירות אתיופיות, מיובאות גם כן. אווירה צעירה, משוחררת עם אוכל שלא נתקלים בו כל יום
בחווה מתקיימים זה בצד זה, יקב בוטיק עין נשוט, מגבנה מחלב עיזים "נועם" ומסעדה. בחווה מקיימים סיורים וסדנאות למבוגרים, נוער וילדים, בהכנת לחם, שמן זית, יין וגבינות. במסעדה שבחווה יש 60 מקומות ועוד 60 מקומות בגנים הפורחים לימות הקיץ. בסיס החומרים מורכבים מתוצרים שמגדלים בחווה, יין, גבינות, תבלינים , ירקות (בחלק מהשנה), לחם, ריבות וכו'.
מקום קטן ואינטימי שיודע להעריך אוכל
מסעדת שף של אוכל מוכן ביתי. המסעדה כשרה למהדרין.
אוכל גרוזיני משובח עם טעם שמתלווה מהרגע הראשון שנכנסים למסעדת גיאורגיה. מתאימה מאוד גם לצמחוניים עם מבחר של סלטים וגבינות. שירות שמאוד עוזר להבין את מהות האוכל הגרוזיני ואת טעמיו.
חווות אירוח בערבה, משלבת חאן אירוח ומסעדת מאכלים ביתיים המגישה תפריט עשיר הכולל מבחר סלטי הבית עם התוצרת החקלאית בערבה, ניגובים ביתיים, מאפים, מנות ילדים, תבשילים וקינוחים מפנקים.
מסעדת "גריל בר" במושב זיתן הינה מסעדת בשרים כשרה המציעה תפריט עשיר, שכולל מגוון בשרים, גריל, שיפודים וקבב על האש, תבשילים ביתיים, סלטים, תוספות ועוד.
דג על הדן היא מסעדה עם מבחר עשיר של דגים טריים אשר גדלים ממש שם, בבריכות הדגים הסמוכות למסעדה.המנות העיקריות מוגשות עם מבחר תוספות שהופכות את הארוחה לחוויה קולינרית.
פיצרייה ביתית העובדת בימי חמישי בלבד. ממוקמת בביתו ובגינתו של דותן עסיס. הפיצות אישיות ונעשות בטאבון. יש מבחר של תוספות, יין ובירה למעוניינים.
סמוך למרכז העיר שוכנת לה מסעדה קטנה ואותנטית, המגישה מגוון מאכלים המזוהים עם העדה התימנית. מסעדה עם מסורת ארוכת שנים...
האנוי הינה מסעדה אסייתית בתל אביב המציעה אוכל קנטונזי ומלזי במחירים עממיים.