מסעדה הקטנה השוכנת בתור בזאר טורקי. המסעדה מציעה מנות שף מיוחדות וביניהם: פסטות, פירות ים, מנות צמחוניות, מנות דגים, ובשרים מובחרים.
מסעדה ערבית שלל מאכלים ערביים מוכרים ואהודים
המסעדה מגישה אוכל מזרחי אותנטי. התפריט העשיר מציע בעיקר מנות בשר ודגים, אך גם אופציות צמחוניות מגוונות. מנת הדגל היא המוחמר- עופיון אותו מכינים בטאבון עם בצל, שמן זית, סומק וצנוברים ומוגש עם פיתה מהטאבון. המנות במחירים סבירים, והשירות אדיב ומחויך.
מסעדת בשרים עם אירוח ביתי נהדר
אינויטו מציעה אירוח בצימרים ומסעדת גורמה איטלקית. המסעדה מציעה ארוחת ערב בשישי ובתיאום מראש, כמו גם ארוחות בוקר מפנקות בשישי ושבת.
מסעדת אל רייס - מסעדת בשרים ודגים, אוכל ביתי וטעים: אורז, עוף בגריל, חומוס, סיגרים, על האש - כל הבשרים, עגל ממולא, סלטים, פירות ים, דגים ועוד. אוכל טעים טעים וטרי יום-יום!
התפריט כולל מבחר סלטים לפתיחה, ולעיקרית בשרים על האש, דגים, ממולאים צמחוניים וסטייקים וצוואר טלה ממולא בסופי השבוע.
מסעדה דרוזית ומסביבה אטרקציות רבות: מעיין מים, בית בד, חי בר, מטע זיתים ומפל מים. מתאים לימי כיף לכל המשפחה. במסעדה עצמה ישנם מבחר בשרים, תוספות וסלטים. יש להזמין מקום מראש!
מסעדה כשרה בצפת של אסתר ויהונתן. המסעדה הינה מסעדת פועלים ובה מוגש החומוס המפורסם של יהונתן, קציצות הדגים של אסתר, פלפל ממולא צמחוני, תבשיל דלעת ובקר ועוד.
בחצר של אלה ממוקמת במושב שדי תרומות בעמק המעיינות (עמק בית שאן). המסעדה ממוקמת בתוך המשק החקלאי, היכן שהמשפחה מגדלת תבלינים וירקות אורגניים. היא נפתחה מתוך רצון לשמר את המאכלים הכורדיים המסורתיים.
בחווה מתקיימים זה בצד זה, יקב בוטיק עין נשוט, מגבנה מחלב עיזים "נועם" ומסעדה. בחווה מקיימים סיורים וסדנאות למבוגרים, נוער וילדים, בהכנת לחם, שמן זית, יין וגבינות. במסעדה שבחווה יש 60 מקומות ועוד 60 מקומות בגנים הפורחים לימות הקיץ. בסיס החומרים מורכבים מתוצרים שמגדלים בחווה, יין, גבינות, תבלינים , ירקות (בחלק מהשנה), לחם, ריבות וכו'.
אוכל גרוזיני משובח עם טעם שמתלווה מהרגע הראשון שנכנסים למסעדת גיאורגיה. מתאימה מאוד גם לצמחוניים עם מבחר של סלטים וגבינות. שירות שמאוד עוזר להבין את מהות האוכל הגרוזיני ואת טעמיו.
דג על הדן היא מסעדה עם מבחר עשיר של דגים טריים אשר גדלים ממש שם, בבריכות הדגים הסמוכות למסעדה.המנות העיקריות מוגשות עם מבחר תוספות שהופכות את הארוחה לחוויה קולינרית.
פיצרייה ביתית העובדת בימי חמישי בלבד. ממוקמת בביתו ובגינתו של דותן עסיס. הפיצות אישיות ונעשות בטאבון. יש מבחר של תוספות, יין ובירה למעוניינים.
ג'נט היא מאמא דרוזית לבבית מהכפר ג'ת, שפותחת את ביתה ומציעה אירוח דרוזי כהלכתו. במהלך הביקור אצלה היא תכבד אתכם במאפים שונים שהיא מכינה בעצמה, עלי גפן ומג'דרה, תבשיל סינייה, סלט טאבולה, קובה ממולאת בבשר, מקלובה ומאכלים אותנטיים נוספים המאפיינים את המטבח הדרוזי. לצד האוכל המסורתי, ג'נט תספר לכם על מנהגי העדה במהלך אירוח ובכלל ותחשוף בפניכם את תהליך ההכנה של חלק מהמנות אותן היא מגישה במהלך הארוחה. לסיום, תקבלו שם קפה דרוזי מבושל ומאפים מתוקים.
המטבח של נורה מציע אירוח דרוזי כפרי, באווירה חמימה ומשפחתית. מבחר מנות דרוזיות אותנטיות מוכנות באהבה יום יום על ידי נורה, השפית המנוסה והבעלים. ניתן לערוך במקום אירועים מיוחדים עד 500 איש, בפנים או בחוץ, באוהל המיוחד בחיק הטבע. כמו כן, המטבח של נורה הוא גם קייטרינג המציע אוכל מגוון לאירועים, סדנאות בישול ואירוח קבוצות הכולל את המאכלים הדרוזיים כמובן, מופעי נגינה בעוד, הרצאות על העדה הדרוזית ועוד.
מטבח ביתי- אוכל ביתי
מסעדת שף חדשה בטבריה המגישה "וריאציות עדכניות לאוכל טברייני מסורתי".
המסעדה הערבית החיפאית מתרחבת עם סניף נוסף בקריית טבעון. במסעדה תוכלו למצוא מגון בשרים, פיתות מהטאבון וחומוס משובח.