תימין הוא רשת קייטרינג ואוכל מוכן לשבת מבית אולם האירועים סהרה לגונה הממוקם בירושלים. בקיטטרינג תימין מספקים שרותי הסעדה לכל סוגי האירועים תוך הקפדה יתרה על כשרות, איכות ומקצועיות.
מסעדה המציעה מגוון מנות ראשונות, ביניים, עיקריות וקינוחים.
בר מסעדה ביפו המציע מנות מהמטבח הערבי עם נגיעות יווניות וספרדיות. יש מנות בינוניות וקטנות, מנות צמחוניות, יינות, אלכוהול, בירה מהחבית ועוד.
תמול שלשום הוא מסעדה, בית-קפה וחנות ספרים. המקום, שנפתח בשנת 1994 בבניין ציורי ועטור קשתות בן יותר ממאה ושלושים שנה, קרוי על שם סיפרו של חתן פרס נובל לספרות, ש"י עגנון. בתמול שלשום שני אולמות וביניהם מרפסת קסומה, שבה נעים לשבת ולהנות מהאוויר הירושלמי ומהאוכל הטוב. המקום מהווה מקום מפגש לאוכלוסיות שונות ומגוונות בעיר והוא אחד מבתי הקפה הותיקים והאהובים בירושלים. כמו כן, מתקיימים במקום אירועים ספרותיים שונים ומגוונים.
מסעדת תענוגים הינה מסעדת גריל דגים ובשרים ים-תיכונית הממוקמת על גבעה מול נוף מדהים בצומת מבקיעים (בצמוד למושב מבקיעים שליד אשקלון). בתפריט של תענוגים תוכלו ליהנות ממבחר עשיר של בשרים איכותיים ודגים מצוינים, הנעשים באופן ייחודי וטעים על הגריל. במסעדה ישנם 2 חדרים המיועדים לאירועים נפרדים, וכוללים ערכות קריוקי מקצועיות ומסכי פלאזמה להקרנות מצגות, סרטים וכו'. כמו כן ניתן לערוך אירועים גדולים, מושקעים, מפנקים ומוצלחים בכלל שטח המסעדה. פרטים במקום.