Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת גבינה-שוקו-קפה

עוגת גבינה-שוקו-קפה

עוגת גבינה-שוקו-קפה

תיאור המתכון

לעוגת הגבינה המסורתית נמאס להיות לבד, לכן מצטרפים אליה השוקו והקפה ויחדיו הם יוצרים טעם משובח ומסחרר. עוגה מושלמת לחג!

מרכיבים

סופרה ראשון לציון

אופן ההכנה

במעבד מזון מערבלים הביסקוויטים, החמאה, קקאו וסוכר
מהדקים שיכבה בעובי חצי ס''מ על פני תבנית עגולה (קוטר 26 ס''מ), אל דאגה לגבי השאריות- ניתן לשמור במקרר לעוגה הבאה.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל מרכיבי הגבינה,
שופכים את מסת הגבינה על שכבת הביסקוויטים.
אופים 45 עד 60 דקות בחום בינוני (°C175/°F325).
בזמן שהעוגה נאפת, מכינים את הציפוי ע''י ערבוב השמנת החמוצה והסוכר.
מוציאם מהתנור ומצפים מיד בתערובת השמנת החמוצה.
מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.
מוציאים ומצננים ארבע שעות לפחות.

המתכון באדיבות
שף ארז שטרן- סטודיו שף דרך בן צבי 84, בית פנורמה, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן
לחם בשר הרצליה אירועים חדש