כבד קצוץ - מסעדת סנדר
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לכבד קצוץ - מסעדת סנדר ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- חצי קילו כבד עוף
- 3 בצלים
- 4 ביצים קשות
- 50 גר' שומן אווז
אופן ההכנה
לטגן את הכבד עם מעט מאוד שמן בשומן האווז. בנוזלים שנשרו מטיגון הכבד מטגנים שני בצלים קצוצים. את שני התערובות(הכבד והבצל) מכניסים בנפרד למקרר. לאחר שעה בקירור מעבירים את הכבד לתוך מטחנת בשר(ניתן לקצץ גם עם מזלג) ומוסיפים את הביצים הקשות בצל חי קצוץ ואת הבצל המטוגן.
הערות
המתכון באדיבות מסעדת סנדר
קישורים:סנדר
המתכון באדיבות
|
מסעדת סנדר
לוינסקי 54, תל אביב
הצג טלפון
03-5371872
|