מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חמין (טשולנט/ צ'ולנט)

חמין (טשולנט/ צ'ולנט)

חמין (טשולנט/ צ'ולנט)

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לחמין (טשולנט/ צ'ולנט) ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מתחילים מוקדם בשעות הבוקר של היום שלפני מועד האכילה.
מסדרים בסיר תפוחי האדמה, שעועית, בצל, קוביות השומן ושאר התבלינים.
מוזגים מים עד כיסוי ומערבבים.
מוסיפים מעל התכולה את הבשר, הקישקע והביצים הקשות. משלימים עם מים עד כיסוי.
מביאים את הסיר לרתיחה, מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים למשך שעה עד ארבע שעות על הגז.
מעת לעת משלימים מים לכיסוי התכולה.
מעבירים את הסיר (כשהוא מכוסה) לתוך תנור ב- 140 מעלות לבישול איטי של 18 שעות לפחות.
למחרת בבוקר בודקים את הסיר ומשלימים מים לפי הצורך עד לכיסוי 2/3 מתכולת הסיר.
ממשיכים בבישול איטי בתנור עד לצהריים כשאוכלים. בתיאבון!!!!!!

הערות

המתכון, באדיבות זמי שרייבר ממסעדת ''סנדר''


קישורים:
סנדר
המתכון באדיבות
מסעדת סנדר לוינסקי 54, תל אביב הצג טלפון