מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת תפוחים פירורים

עוגת תפוחים פירורים

עוגת תפוחים פירורים

תיאור המתכון

עוגת תפוחי עץ עם פירורים. מתכון מוצלח- ניסינו לפני שבוע והצליח מאוד

מרכיבים

אופן ההכנה

1. תקלפו את התפחים- לרוקן את האמצע ולפרוס לפרוסות עבות.

2. מערבבים קינמון ציפורן, וסוכר ומוסיפים את התפוחים. להמשיך עד שפרוסות התפוחים לגמרי עטופות בציפוי.

3. בצק פירורים: שמים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת בצק פירורי (אפשר גם לעבד את החומרים בידיים). מחלקים את הבצק לשני חלקים.

4. מרדדים חלק אחד מהבצק עד שמתקבל מרקם אחיד, משטחים בתבנית משומנת.

5. מעבירים את התפוחים לתבנית, מניחים מעל הבצק. את החלק השני של הבצק מפוררים מעל שכבת התפוחים.
לשים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, 40 דק'.

הערות

טעים, נפלא.

תגובות

  1. מתכון נוראי... ג.ל (10/10/2009 19:54:00)
    מתכון מזעזע... גם מתוק הרבה יותר מדי וגם מרקם רטוב וריבתי. 8 אנשים - ואף אחד לא לקח יותר מביס אחד. אכזבה...