מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים

תיאור המתכון

מתכון ל- עוגת תפוחים,
ממרכיבים טבעיים בלבד, מתאים לצמחונים.

מרכיבים

אופן ההכנה

לשים לבצק את הקמח, אבקת האפייה, המרגרינה, הסוכר והמים.

משטחים 2/3 מהתערובת על תבנית משומנת (מתאים לתבנית עגולה מס' 26) ואופים בחום בינוני 20 דקות.

בינתיים קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות.

ממיסים במחבת 20 גרם מרגרינה, 5 כפות סוכר וכף מים, ומוסיפים את קוביות התפוחים.

מוסיפים כף וחצי קינמון, מערבבים, ואחרי כ-7 דקות, לאחר שהתפוחים התרככו באופן חלקי, מסירים מהאש.

יוצקים את התערובת לתבנית, על הבצק המוזהב, ומפוררים את תערובת הבצק שנותרה מעל פיסות פיסות.

אופים חצי שעה בחום בינוני.

הערות

המתכון באדיבות אתר אנונימוס


קישורים:
אתר אנונימוס