טרטר סלמון תפוחים ודבש
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 15
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
הסלמון הטרי המלווה בתפוחים, יין לבן וקמצוץ של טימין יוצרים חגיגת טעמים מושלמת. באדיבות שף שאול בן אדרת
מרכיבים
- 300 גר' סלמון טרי
- 2 תפוחי גרנד סמית
- 2 כפות דבש
- 2 כפות סלרי קצוץ
- 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
- 2 כפות שמן זית
- 1 מיץ לימון
- 2 כפות בצל קצוץ
- 10 יח' צלפים משומרים
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף עירית קצוצה
אופן ההכנה
לקצוץ את כל מרכיבי הטרטר סלמון, לנקות מעצמות בעזרת פינצטה, לקצוץ לקוביות של 1 ס''מ.
את 2 התפוחים – יש לקלוף, להוציא ליבה ולחתוך ל-1 ס''מ
להכין את כל מרכיבי המנה מראש, לשמור במקרר ולערבב את כל מרכיבי המנה ממש לפני ההגשה לשולחן.
לחלק ל-6 מנות ולהגיש בכוס שמפניה, או לרוקן חצאי תפוח. ליישר בסיס, להשרות במיץ לימון כדי שלא ישחירו, להגיש בתוך התפוח ולקשט עם ענף טימין לימוני
קישורים:מסעדת קימל