טרטר סלמון תפוחים ודבש

טרטר סלמון תפוחים ודבש

תיאור המתכון

הסלמון הטרי המלווה בתפוחים, יין לבן וקמצוץ של טימין יוצרים חגיגת טעמים מושלמת. באדיבות שף שאול בן אדרת

מרכיבים

אופן ההכנה

לקצוץ את כל מרכיבי הטרטר סלמון, לנקות מעצמות בעזרת פינצטה, לקצוץ לקוביות של 1 ס''מ.

את 2 התפוחים – יש לקלוף, להוציא ליבה ולחתוך ל-1 ס''מ

להכין את כל מרכיבי המנה מראש, לשמור במקרר ולערבב את כל מרכיבי המנה ממש לפני ההגשה לשולחן.

לחלק ל-6 מנות ולהגיש בכוס שמפניה, או לרוקן חצאי תפוח. ליישר בסיס, להשרות במיץ לימון כדי שלא ישחירו, להגיש בתוך התפוח ולקשט עם ענף טימין לימוני


קישורים:
מסעדת קימל
המתכון באדיבות
מסעדת קימל אירועים השחר 6, תל אביב הצג טלפון