מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> קרפצ'יו סלמון נוסח השף ויקטור

קרפצ'יו סלמון נוסח השף ויקטור

קרפצ'יו סלמון נוסח השף ויקטור

תיאור המתכון

מתאים למנת פתיחה

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב את כל חומרי המישרה מלבד הצלפים והבצל. מתקבל טעם חמוץ,מתוק,חריף.
בצלחת יפה יוצקים שיכבה דקה של המישרה ומעל מסדרים כמו מניפה את פרוסות
הסלמון (רצוי לערבב את הצלפים והבצל בניפרד וליצור ערימה במרכז הצלחת ובסמוך
להתחיל את סידור המניפה).
אפשר לטפטף מעט מעל הסלמון משארית המישרה.

רצוי להגיש עם פרוסות לחם קלוי בשמן זית ושום של דורות.

הערות

המתכון באדיבות השף ויקטור כהן, ''דורות – מוצרי שום ותיבול''