Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> ראש השנה: זביונה חמים על גרגירי רימון

ראש השנה: זביונה חמים על גרגירי רימון

ראש השנה: זביונה חמים על גרגירי רימון

תיאור המתכון

מתכון מיוחד של השף ניר צוק,
מסעדת קורדליה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחלקים את גרגרי הרימון לכוסות היין כך שיגיעו עד לשני שליש גובהן.
טורפים את החלמונים עם הסוכר עד שהם משנים את צבעם, מוסיפים את היין ומערבבים. מעמידים את קערת החלמונים על סיר אדים (בן מרי, או אמבט אדים) ומערבבים בכף עץ לקבלת קצף עשיר, סמיך וטעים – זהו הזביונה, מסירים מהאש.
יוצקים את הזביונה החם על הרימונים שבכוסות ומגישים מיד.

הערות

המתכון באדיבות השף ניר צוק, ממסעדות קורדליה, נועה ביסטרו וג'אפה בר

המתכון באדיבות
מסעדת קורדליה סמטת הזכוכית 1, פינת יפת 30, יפו הצג טלפון