סלט ירוק

סלט ירוק

תיאור המתכון

סלט ירוק עם טבעות תפוחי עץ פריכות בויניגרט דבש ורימונים

המנה מיוחדת לראש השנה

מרכיבים

אופן ההכנה

להכנת הרוטב, שמים את כל החומרים במעבד מזון, ומעבדים עד קבלת ויניגרט חמצמץ מתקתק.
שמים את עלי הסלט ושאר הירקות בקערת הגשה ויוצקים מעל את רוטב הויניגרט.
מערבבים את כל חומרי בצק הבירה (קמח, ביצים, בירה) ומחממים שמן לטיגון. תובלים את טבעות התפוחים בבצק הבירה, ויוצקים לשמן החם עד שהבצק זהוב.
מסדרים את התפוחים סביב הסלט, ולבסוף מפזרים מעל את הקשיו הקלוי וגרגרי הרימון ומגישים

הערות

המתכון באדיבות השף ישראל בכר, ממסעדת אלדד וזהו


קישורים:
לאתר מסעדת אלדד וזהו
המתכון באדיבות
מסעדת אלדד וזהו יפו 31, ירושלים הצג טלפון

תגובות

  1. סלט ירוק מיקי (05/10/2005 15:46:00)
    יש טעות במתכון: כמות החומץ צ''ל 4 כפיות ולא 4 כוסות
  2. בקטנות.. אחוה ירדני (16/05/2007 10:32:00)
    מתכון מעניין, מגוון. המון עבודה.
    אבל למה ''תובלים'' ולא ''טובלים'' את התפוחים?
    יש לנו עברית אחת!
    בהצלחה